Jdi na obsah Jdi na menu
 


Navštivte veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA

7. 4. 2010

ObrazekPOŘADATEL NEJVĚTŠÍCH VELETRHŮ KOSMETIKY, KADEŘNICTVÍ A ZDRAVÉHO ŽIVOTNÍHO STYLU V PRAZE - WORLD OF BEAUTY & SPA

Mezinárodní veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA patří mezi nejvýznamnější veletrhy kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu v centrální Evropě. Více než 400 prestižních firem a značek se tu prezentuje 20 tisícům návštěvníků.

Navštivte veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA

Veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA JARO 2010 bude pořádán 23.-24.4.2010 na Výstavišti v Praze 9 –PVA Letňany, výstavní stánky budou  pro komfort návštěvníků řazeny dle oborů: pravé křídlo je určeno pro veletrh profesionální kosmetiky a přístroje pro kosmetická pracoviště, biokosmetiku, péči o nohy a welllness, solária a alternativní metody opalování, střední hala bude věnována wellness produktům a vzdělávání, levé křídlo pak veletrhu kadeřnictví, tj. kadeřnickým produktům a módním účesovým show. V levém křídle naleznete také stánky týkající se nehtového designu, manikúry, nail artu, kosmetiky pro přímý prodej a doplňků.

Obrazek

Novinky prezentované na veletrhu kosmetiky a kadeřnictví

V centru pozornosti veletrhu kosmetiky jsou především novinky z oblasti kosmetických produktů a metod jejich aplikací. Jedním z "kultů" současnosti je atraktivní vzhled a s ním i tzv. anti-ageing metody, jako jsou péče o stárnoucí či problematickou pleť včetně odborného odstraňování vad pleti (odborné přednášky v pořadu zvaném DERMOPARTY), metody formování postavy, péče o nohy, ruce a nehty. Část produktů pro "wellness" je umístěna ve střední hale.

 

Část prostor je věnována "nadstavbovým" zkrášlovacím metodám (péče o vlasy, účesová tvorba, nehtová modelář, zdobení atd.) a především módním trendům, které je určují. Přímo pod rukama předních vizážistů, kadeřníků a módních návrhářů vzniknou modely přestavující módní trendy, jež mají být inspirací nadcházející sezóny.


ObrazekStále významnějším trendem je zdravý životní styl - prevence fyzického i duševního zdraví. Na toto téma se na veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA představuje řada metod, škol i nauk, prezentujících se přednáškami včetně praktických ukázek, jako jsou relaxační a revitalizační masáže, metody aromaterapie či - pro odborníky - např. vybavování wellness center, požadavky na jejich management či odborné pracovníky. Programu se účastní řada špičkových odborníků a členů sdružení, jako jsou Unie kosmetiček, Česká Asociace Wellness, Asociace pracovníků v regeneraci, Asociace českých aromaterapeutů, Česká podiatrická společnost, Dexter Academy a další.

Dalšími možnostmi pro návštěvníky je např. nabídka školení a rekvalifikací v kosmetických, lázeňských a wellness oborech.

Obrazek

Atraktivní program zahrnuje i soutěže

Atraktivní program ve střední hale zahrnuje např. tradiční mistrovské a pohárové soutěže v líčení a účesech - Fotomake-up (pod vedením vizážistky a mezinárodní mistryně Štěpánky Podroužkové), Creative Image Team (pod vedením předního vizážisty Pavla Bauera), kadeřnická soutěž "INSPIRACE", finálové soutěže juniorů v líčení a účesech, vizážistické show, módní přehlídky, účesové trendy aj.


Jedinečnou atmosféru 9. veletrhu kosmetiky a kadeřnictví WORLD OF BEAUTY & SPA JARO 2010 svázanou s odborností i kreativitou připravuje společně se stálým kolektivem vystavovatelů společnost BEAUTY EXPO s.r.o. nově v prostorách na Výstavišti Praha 9 – PVA Letňany.


Více na www.beautyexpo.cz

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ProBeauty

(Jola, 19. 12. 2014 13:46)

Nebo navštivte salon ProBeauty v Praze. Tam Vás seznámí s nejnovějšími módními trendy v rámci proměny vizáže přímo na Vás. Také jsem se jim svěřila do rukou a výsledek byl nad mé očekávání.

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×