Jdi na obsah Jdi na menu
 


Narozeninová oslava ve Freeportu byla skutečně velkolepá!

24. 10. 2009

ObrazekO uplynulém víkendu oslavilo outletové centrum Freeport v Hatích u Znojma šest let od svého otevření. Pro návštěvníky byl připraven bohatý program včetně soutěží o hodnotné ceny. Narozeninový víkend nabitý dvanácti přehlídkami za účasti několika rakouských miss a české vicemiss Agáty Hanychové. Novou tváří Freeportu pro nadcházející reklamní kampaň byla z řady návštěvnic vybrána jedenadvacetiletá studentka z Brna.

U příležitosti oslavy šestých narozenin outletového centra Freeport byl pro návštěvníky připraven pestrý program. Jeho součástí byl například body-painting, možnost zdarma využít služby vizážistů či se zúčastnit soutěže, jejíž šest výherců si odneslo poukázky na nákup v hodnotě 10 000 Kč. Po oba dva dny měli návštěvníci možnost zhlédnout několik módních přehlídek představujících módu značek zastoupených v outletovém centru. Těch se zúčastnily i krásky z Rakouska oceněné v soutěžích Miss Austria. 

 

Obrazek

V průběhu víkendu probíhala také akce s názvem „Staň se tváří Freeportu“. V sobotu i neděli bylo z řad návštěvnic vybráno celkem 6 šťastných účastnic, z nichž byla poté odbornou porotou zvolena jedna, která se pro nadcházející reklamní kampaň stane tváří outletového centra. Z vítězství a poukázky na nákup v hodnotě 10 000 korun se mohla radovat jedenadvacetiletá studentka z Brna Drahomíra Benkovičová.

Obrazek

O tom, že oslava šestých narozenin byla nadmíru zdařilá, hovoří i čísla. Sobota a neděle patří k jedním z nejúspěšnějších dnů v tomto roce“, říká David Bačovský, marketingový ředitel Freeportu. Velký úspěchem skončila víkendová oslava i pro prodejce, kteří se svědomitě starali o to, aby jejich zákazníci odcházeli z obchodů spokojeni.

Obrazek

Základní údaje o Freeport International Outlet

Freeport, první outletové centrum, které vzniklo v České republice, se nachází na bývalém hraničním přechodu Hatě u Znojma. Rozloha českého Freeportu je 22 000 m2. Návštěvníci mají na výběr z více než 200 světových značek v 70 obchodech. Freeport prodává značkovou módu za ceny, které jsou díky unikátnímu obchodnímu systému minimálně o 30 až 70 % nižší než v běžných obchodech. Nízkých cen Freeport dosahuje tím, že značkové obchody zde nabízejí zboží z právě dobíhajících kolekcí nebo vzorky pro nadcházející sezónu.

Obrazek

Outletové centrum Freeport International Outlet v Hatích vybudoval mezinárodní koncern Freeport plc, který byl do roku 2007 obchodován na Londýnské burze. Od svého založení se společnost vypracovala až na místo předního evropského vývojáře, majitele a provozovatele outletových středisek. Na podzim roku 2007 odkoupila všechny akcie koncernu skupina The Carlyle Group, jeden z nejúspěšnějších soukromých ekvitních investorů na světě.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×