Jdi na obsah Jdi na menu
 


Moře pro vaši pleť

vincentka_krem.jpgUrčitě jste si všimly, že u moře je vaše pleť a vlasy daleko hezčí, pružnější a zdravější. Způsobují to mořské soli, vitamíny a minerály, které jsou obsaženy nejen ve vodě, ale díky ní i ve vzduchu. Pokožka i vlasy jsou krásně hydratované a vy se cítíte příjemněji.

Tuto péči si však můžete dopřát i u nás doma. Stačí používat kosmetiku, která tyto látky obsahuje. Samozřejmě vám nic nenahradí ten pocit relaxace u moře, ale proč svému tělu nedopřát běžně to, co si můžeme dovolit opravdu jen zřídka – sílu mořských minerálů.
Pokud dáváte přednost kvalitním českým produktům před vlnou zahraničních značek, vyzkoušejte jemnou pleťovou kosmetiku od značky Vincentka, která je tvořena až ze 70 % koncentrovanou minerální vodou Vincentka, ojedinělou zbytkovou mořskou vodou, obsahující vysoký obsah přírodních minerálů a prvků.
Jemný hydratační krém Vincentka s obsahem minerální soli pozitivněvincentka-hydratacni-sprej_7.jpg ovlivňuje přirozené funkce a vlastnosti kůže, šetrně obnovuje ochranné kožní bariéry, udržuje mladistvý vzhled a dobrou kondici kůže. Přirozeně tak hydratuje nejen suchou, unavenou kůži, ale dodává jí i potřebné minerály. Ať už jste často v klimatizovaných prostorách nebo svou pleť vystavujete větru či sluníčku, je nutné ji správně hydratovat a doplňovat nezbytné minerály. Tento hydratační krém můžete používat i v chladných dnech.
Vincentka hydratační krém, doporučená cena 150 Kč
Nejen v horkých letních měsících, ale i na cestách – zejména pak v letadle, či pouze při únavě, velmi oceníte osvěžující chladivou „mořskou“ spršku. Vincentka hydratační sprej, tvořen zbytkovou mořskou vodou, příjemně osvěží a zvlhčí vaši pokožkou, ale současně jí také dodá důležité přírodní minerály a prvky. Balení je perfektní i pro malou dámskou kabelku, takže ji můžete mít vždy při ruce. Lze ji použít samozřejmě i na nalíčenou pleť.
Vincentka hydratační sprej, doporučená cena 65 Kč.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×