Jdi na obsah Jdi na menu
 


MINIMAXOVSKÝ VEČERNÍČEK

19. 3. 2010

ObrazekBob a Bobek na cestách II.
Každý den v 18:30 na MINIMAXU

 

Bob a Bobek cestují pravidelně ve večerních hodinách na Minimaxu po světě ve svém klobouku, aniž by tušili, kam je vítr každý den zavane. Ve svých nejnovějších dobrodružstvích se snaží po svém vyrovnat se všemi nástrahami lidského světa, které na ně číhají na každém rohu. Ale nebyli by to naši známí králíci, kdyby jejich cesty nebyly plné zábavy. Rozumnější Bob má více zkušeností a jedná rozvážněji, zatímco mladší Bobek je ztřeštěnější. Oba jsou ale dobrosrdečnými společníky. Než děti ulehnout do postýlek, cestování Boba a Bobka je zaručeně pobaví.

Obrazek

 

 


CELOVEČERNÍ POHÁDKY PRO KLUKY I HOLKY NA MINIMAXU


ObrazekZtracený ostrov dinosaurů / Neděle 28.3.2010 v 17:00 hod. 
Pohádka na nedělní odpoledne zaujme především dobrodružné povahy. Hlavní hrdinka Emma ztroskotá spolu se svým otcem na lodi, ale zachrání se pouze ona sama. Najednou musí čelit záhadám divokého a pustého ostrova, kde se ocitla mezi nejrůznějšími tvory, jež doposud neviděla. Místní prales je plný nástrah. Pozor si musí dát především na obrovské dinosaury. Naštěstí na ostrově nezůstane zcela opuštěná. O společnost se jí postarají veselý šimpanz, mluvící delfín, had a další zvířátka. Myslíte, že jí pomohou vyřešit problém, jak se dostat domů? Řešení není jednoduché, ale malá Emma je plná odhodlání.



ObrazekMalá mořská víla / Neděle 21. 3. 2010 v 17:00 hodin
Malé dívky na nedělní odpoledne bezesporu uvítají jednu z nejznámějších světových pohádek Malá mořská víla v krásném kresleném zpracování. Princezna Miranda, která má nejkrásnější hlas v celém království Mertfloku. V krásném podmořském zákoutí žije se svým otcem a dvěma sestrami. Zvědavost je její slabou stránkou. Nejvíce ze všeho ji zajímá lidský svět. O svých patnáctých narozeninách smí na krátký čas navštívit suchozemský povrch a kochat se krásou světa a jeho divy. Co tam ale na hlavní hrdinku čeká se dozvíte v pohádce na nedělní odpoledne Malá mořská víla.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×