Jdi na obsah Jdi na menu
 


Meteostanice: chytrý doplněk do vašeho bytu

18. 10. 2011

Meteostanice už dávno nejsou jen nevzhledné šedivé krabičky, které neumějí nic jiného než ukázat teplotu, případně vlhkost vzduchu. Ty od značky Hyundai jsou krásné, designové a navíc proklatě chytré! Díky nim tak přesně zjistíte, jak záludné počasí na vás venku čeká.

Potřebovali byste speciálního rádce, který vám každé ráno řekne, co si máte vzít na sebe? A jestli přibalit deštník nebo sluneční brýle? Nebo někoho, kdo vám připomene jednou za čas zalít květiny? Nebo si jenom chcete pořídit maličkost, která ozvláštní váš obývák? Uvažujete nad nějakým vhodným dárkem? Odpovědí na všechno je správná meteostanice.
 
 
nepojmenovany-2.jpgOblíbené foto i s předpovědí
Zajímavým nápadem je meteostanice, která zároveň funguje jako fotorámeček. Hyundai WSC 2032 má barevný displej s úhlopříčkou 17 cm, který zobrazí nejen údaje o vnitřní a venkovní teplotě, vlhkosti nebo třeba fázích Měsíce, ale také vaši oblíbenou fotku, kterou do přístroje nahrajete přes USB vstup.
 
Vybrat si přitom můžete ze dvou režimů zobrazení – buď bude fotka v rohu doplňovat meteoúdaje, nebo bude přes celý displej a k údajům se dostanete po zmáčknutí příslušného tlačítka. Funkci fotorámečku samozřejmě můžete úplně vypnout a místo obrázku koukat na podrobné informace o počasí. K dostání je v černé a bílé variantě, samozřejmostí je dálkové ovládání.
Doporučená cena: 2499 Kč
 
 
Jednoduché spojení se světemnepojmenovany-3.jpg
Pokud hodně cestujete nebo jen chcete vědět, jaké počasí mají v Austrálii nebo Japonsku, pořiďte si meteostanici Hyundai WS 2194 INTERNET, která se umí bez jakéhokoli kabelu připojit na internet ve vašem počítači a vyhledat pro vás předpověď počasí pro 280 měst v České republice, 80 na Slovensku, ale také pro vybrané destinace v Evropě, Severní Americe či Austrálii.
Doporučená cena: 1599 Kč
 
 
 
nepojmenovany-4.jpgHravý design do každého interiéru
Pokud vám stačí standardní funkce, ale raději byste něco opravdu pěkného, zvolte maličký, ale barevný typ Hyundai WSC 2909. Kromě meteoúdajů jako je teplota, vlkhost, tlak a předpověď počasí má ještě nový ukazatel Comfort index, který z aktuální teploty a vlhkosti vypočítá a na displeji přehledně zobrazí, zda máte doma optimální prostředí. Tyto nové meteostanice jsou k dostání v pěti barevných variantách, takže si můžete vybrat tu pravou a sladit ji s barvami vašeho interiéru
Doporučená cena: 999 Kč
 
 
 
 
 
 
nepojmenovany-5.jpg
 
Meteo postavička pomůže s oblékáním
Speciálně pro dámy je určena větší, obdélníková varianta této moderní meteostanice Hyundai WSC 1908 GIRL. Obsahuje totiž funkci zvanou Weather Girl, kde se panenka na displeji obleče podle předpovědi počasí a venkovní teploty, a názorně tak ukáže, jestli stačí svetřík, nebo byste si měla vzít i kabát.
Doporučená cena: 1499 Kč
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
nepojmenovany-6.jpg
 
A aby toho nebylo málo, rodina barevných meteostanic má ještě jednoho člena, který má sice celkem malý displej a jen základní funkce, díky tomu je ale finančně o poznání dostupnější. Je jím typ Hyundai WSC 1925, který je k dostání v oranžové, stříbrné, fialové a zelené barvě.
Doporučená cena: 499 Kč
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
nepojmenovany-7.jpg
Mějte vítr pod kontrolou
Pokud máte raději jednodušší tvary a ani pestré barvy příliš nemusíte, zato vás zajímá podrobnější předpověď počasí, mohla by se vám líbit chytrá meteostanice Hyundai WS 2011 WIND, která se mimo jiné pyšní i velmi elegantním designem z průhledného plastu. Její specialitou je také měření rychlosti větru, takže je vhodná i pro odborníky a předpověď počasí je díky ní mnohem přesnější. Zobrazuje také teplotu Wind Chill (tedy pocitově vnímanou teplotu), protože je jasné, že pokud fouká vítr, bude vám venku větší zima, i když se teplota vzduchu tváří příznivě. Velký displej proto ukazuje dokonce i hodnotu pocitově vnímané teploty.
Doporučená cena: 1599 Kč
 
nepojmenovany-8.jpgMeteostanice, která ohlídá květiny
Jednou ze speciálních a velmi praktických meteostanic je také Hyundai WS 2061 Garden se zahradnickou funkcí, jejíž součástí jsou dvě čidla vlhkosti půdy (vypadající jako decentní zelené vajíčko), která se zapichují do květináče a dokáží rozpoznat vlhkost půdy. V případě nedostatečné závlahy se přihlásí zvukovým a světelným signálem.
Doporučená cena: 1599 Kč
 
Získejte ideální podzimní dárek!
Jako doplněk vaší domácnosti nebo jako dárek pro své nejbližší vyberte z nabídky meteostanice Hyundai a získejte navíc další dárek. Ke každé meteostanici Hyundai nad 1000 Kč získáte stylový skládací deštník Hyundai. Když meteostanice ukáže „déšť“ – stylový deštník v kabelce budete mít vždy po ruce.
 

nepojmenovany-9.jpgnepojmenovany-10.jpg

 
Na všechny meteostanice Hyundai je poskytována prodloužená záruka 40 měsíců.

Kompletní přehled meteostanic Hyundai najdete na www.hyundai-electronics.cz

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×