Jdi na obsah Jdi na menu
 


Medvídek Bobbie učí Vaše děťátko

19. 5. 2014

Bobbie je náš kamarád, pojď si s Bobbiem hezky hrát! Medvídci z řady Bobbie and friends nejsou jen obyčejní plyšoví medvídci. Jsou to medvídci se schopností zdokonalovat jemnou motoriku, koordinaci a rozvíjet hmatové, sluchové a zrakové vnímání Vašich dětí. Dotkne-li se dítě nosu, Bobbie řekne nos, dotkne-li se ucha, medvídek řekne ucho. Medvídek bude učit Vaše děťátko pojmenovávat všechny části těla formou hraní.   

                    Obr.: Bobbie a jeho kamarádi mají na svém těle celkem 15 interaktivních bodů. Zároveň jsou vyrobeni z několika materiálů s rozdílnou strukturou, což u dětí podporuje rozvoj hmatového vnímání.

1.jpg

 

Medvídek Bobbie má i svou partu kamarádů - Katy a králíček Bobo jsou stejně trpělivými učiteli. Bobbie a jeho přátelé porostou s Vašimi dětmi, které si s nimi užijí spousty zábavy a navíc se naučí mnoho nových věcí.
Unikátní koncept Bobbie and friends zahrnuje i další hračky pro nejmenší. Jednou z nich je například textilní prasátko, které sice nechrochtá, ale jsou v něm předměty různých tvarů lze s nimi hrát dokonce klasické pexeso. Roztomilá textilní pískátka pak jistě rozveselí každé děťátko. Stačí jednoduše zmáčknout a hračka vydá jemný zvuk.
Všechny hračky z řady Bobie and friends se vyznačují vysokou kvalitou užitých materiálů a bezpečností. Výrobky jsou testovány v České státní zkušebně a odpovídají normám a vyhláškám EU. Tyto roztomilé inteligentní hračky jsou vodné pro děti od 3 - 6 měsíců.
Bobbie a jeho přátelé jsou k dostání v různých rozměrech a jsou vyrobeny z kvalitních povrchových materiálů a jemné plyše v krásných barvách.
Více informací na www.bobbieandfriends.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×