Jdi na obsah Jdi na menu
 


Loutkové divadlo – kouzelný dárek pro děti i celou rodinu

6. 12. 2011

Loutková divadla patří k hračkám, které patrně nikdy nevyjdou z módy. Na rozdíl od nejnovějších mluvících panenek a autíček na dálkové ovládání, je totiž loutkové divadlo tradiční hračkou, která vždy udělá radost. Její hlavní kouzlo spočívá v dětské fantazii, chuti hrát si a v čase, který děti mohou strávit společně s Vámi.

Proč pořídit dětem loutkové divadlo?
Důvodů, proč pořídit dětem loutkové divadlo je celá řada. Možná jste i Vy měli loutkové divadlo jako malí a vzpomínáte si, kolik nádherných zážitků jste s ním zažili. Nacvičit si oblíbenou pohádku, vymyslet si pohádku zcela novou, nebo nastoupit s Kašpárkem na podium „jen tak“ bez přípravy? Proč ne...
Podle dětských psychologů podporuje loutkové divadlo fantazii, trénuje paměť a některým dětem pomáhá odbourat dětský stud. Z pohledu moudrého rodiče jistě oceníte také fakt, že loutkové divadlo není hračkou, ze které děti jen tak vyrostou. I když za nějaký čas možná upadne v zapomnění, můžete si být jistí, že jakmile děti divadélko znova objeví, budete mít opět o zábavu postaráno.
Divadla pro děti od 3 do 99 let
Loutkové divadýlka můžete dětem pořídit už jako opravdu maličkým. V tomto případě doporučujeme vybírat loutková divadla s textilními figurkami. Stejnou radost udělají také maňásci . Větší děti již ocení dřevěné loutky na vodících šňůrkách.
Naše TIPY:
Vybrali jsme pro Vás loutková divadla, které se nám samotným líbí a věříme, že budou Vaší vánoční inspirací.
Oblíbené papírové loutkové divadlo v novém vydání, jedná se již o 5. vydání. Loutkové divadlo umožňuje přehrávat známé pohádky s barevnými loutkami vedenými na špejlích. Loutky se dají jednoduše "vytlačit" z předseknutého papíru a nalepit na špejle. Pro vás a vaše děti jsou připraveny kulisy a postavičky sedmi oblíbených pohádek. Snadno lze z předseknutého papíru vytlačit 28 loutek. S těmi je možné sehrát známé pohádky na celkem deseti připravených prostředích.

nepojmenovany-1.jpg

Krásné divadlo pochází z chráněné dílny GERLICH ODRY s. r. o. Sestava obsahuje dřevěnou krabici, 8 loutek, 4 scény, proscenium a oponu. Rozměr: 460 x 410 x 320 mm Obsah setu Scény: Na zámku, Před zámkem, U jeskyně, V pekle. Loutky: Král Eduard, Královna Alžběta, Princezna Anička, Princ Slavomír,Tříhlavý drak, Čertík, Čaroděj a Kašpárek. Celá loutková sestava je zabalena v dřevěné krabici.

nepojmenovany-2.jpg

Loutková divadla pro děti jsme pro Vás vybírali v internetovém obchodě Dráček.cz. Kde jich samozřejmě najdete mnohem více. V celé sekci Karneval a divadlo najdete:
 
- Karnevalové kostýmy a čepičky
- Loutkové divadlo
- Sety loutkových divadel
- Loutky
- Maňásci
- Zábavné kornouty
 
Krásný výlet do pohádky Vám přeje Dráček.cz a Radůzyrecepty.com
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×