Jdi na obsah Jdi na menu
 


Letní tipy do kina

21. 7. 2010
Léto i prázdniny jsou již v plném proudu – a to je ideální čas na zábavu. Pokud chodíte rádi do kina, určitě si nenechte ujít nové filmy, jejichž premiéry se již blíží!
 
Jak ušetřit za kino?
a připravili velkou letní soutěž – Filmové léto s Penny. Pokud chcete ušetřit za lístek do kina, stačí nakoupit v jakémkoliv PENNY nad 300 Kč a poslat sms za pouhé 3 Kč. Soutěží se o 7.777 lístků do kina a vyhrát můžete i vstupenku na 3D projekci filmu Shrek: Zvonec a konec! Prázdninová soutěž probíhá do 18. 8. 2010. Penny Market je téměř na každém kroku a nákup v této hodnotě uděláte opravdu snadno – obzvlášť nakupujete-li na oblíbené grilování. Zkuste své štěstí a užijte si letní zábavu – premiéry se už blíží!
Informace o soutěži a trailery k jednotlivým filmům naleznete na: http://filmoveleto.penny.cz/
 
Žhavé filmové novinky
 
ObrazekShrek: Zvonec a konec
Vaše dítka už zcela jistě netrpělivě čekají na nejnovější díl oblíbeného filmu, jehož hvězdou je zelený zlobr Shrek. V poutavém, již čtvrtém pokračování oblíbený zlobr vysloví velmi nebezpečné přání – a napínavá dobrodružství na sebe nenechají dlouho čekat…
Premiéra 15. 7. 2010

 

 
Obrazek 
Agora
Pro milovníky historických filmů do kin přichází film Agora, který vás přenese do starověkého Egypta, do mytického města Alexandrie za událostmi, které vedly k dramatickému zničení nejvýznamnější knihovny, která je dodnes symbolem moudrosti a vzdělanosti antického světa i jeho postupného zániku. Film je inspirován skutečnými událostmi, které nebyly doposud filmově zpracovány. Nechte se strhnout monumentální výpravou a dějem-.. Pokud se vám líbila Trója, budete unešeni.
Premiéra: 22. 7. 2010

 

ObrazekZatím spolu, zatím živi
Kdo má rád neodolatelného Toma Cruise, přijde si určitě na své v nové akční komedii Zatím spolu, zatím živi. June (Cameron Diaz) se dá v letadle do řeči s okouzlujícím a poněkud tajemným spolucestujícím Royem (Tom Cruise). Chvíli nato letadlo spadne do kukuřičného pole a vyjma těchto dvou havárii nikdo nepřežije. June nemá ani vteřinu, aby alespoň pořádně popadla dech, a už se vyhýbá střelám v Bostonu, skáče po střechách v Rakousku a na motorce utíká před býky v Seville. To vše ve společnosti na první pohled nečitelného, nestálého, přesto naprosto okouzlujícího tajného agenta. Od teď už nikdy nebude nic jako dřív – jedinečný, super tajný agent zjistí, že je oslabený obyčejnou láskou a normální žena si s překvapením uvědomí, že je schopná naprosto mimořádných věcí…
Premiéra: 29. 7. 2010

 

 
Dostaň ho tamObrazek
Nahlédněte pod pokličku hudebního byznysu a pobavte se s komedií Dostaň ho tam. Jedno hudební vydavatelství, které potřebuje nový náboj, se rozhodne oslovit rockovou legendu a uspořádat velkolepý koncert. Tímto úkolem je pověřen asistent Aaron. Bývalá rocková hvězda Aldus, která je nyní spíše lidskou troskou a života užívá se vším všudy, však nemíní svou kůži prodat lacino, a tak ho Aaron chtě nechtě pronásleduje peklem nočních londýnských klubů, bohémských eskapád a šokujících zážitků, které normální smrtelník jen tak nerozdýchá. Prožijte divokou jízdu hvězd show byznysu a pobavte se touto vtipnou komedií.
Premiéra: 5. 8. 2010

 

ObrazekPoslední vládce větru
Fantastické dobrodružství Poslední vládce větru, film pro celou rodinu, se odehrává ve světě zničeném vyčerpávající válkou. Žijí v něm čtyři národy, které vyznávají vždy jeden ze čtyř základních elementů – oheň, vodu, vzduch a zemi. Národ ohně chce silou ovládnout celý svět a podobit si ostatní. Jedinou nadějí utlačovaných národů byli donedávna jejich mistři, kteří dokázali vybrané elementy používat jako zbraně. I ti už jsou ale potlačeni. Zbývá jediná možnost – prorocký hrdina Aanga, malý chlapec který má schopnost ovládat všechny elementy. Boj o záchranu světa začíná… Epické dobrodružství plné fantazie a bojových umění osloví nejen ty mladší diváky.
Premiéra: 19. 8. 2010

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×