Jdi na obsah Jdi na menu
 


Láska vonící kávou

24. 4. 2012

ahg.jpg

Druhá neděle v květnu u nás již tradičně patří všem maminkám. Školáci i odrostlejší potomci stávají fronty v květinářstvích, která dnes nabízejí mnohem víc než jen karafiáty. Květiny potěší sice každou maminku, ale existuje i celá řada jiných možností, jak dát najevo, že ji máme rádi a myslíme na ni nejen v ten jeden květnový den. Co může být lepšího než příjemné popovídaní s maminkou nad šálkem lahodné kávy? Proč jí rovnou neudělat radost voňavým dárkem v podobě kávy Douwe Egberts, prostřednictvím které jí můžete připomenout hezké společné chvíle, na kterých záleží.
Když jsme byli ještě předškoláci, maminka uměla vyřešit každou situaci, setřít slzy a zavázat rozbité koleno. Ve školních letech kontrolovala úkoly, připravovala svačiny a chválila nás za dobré známky. Pak přišla puberta a my jsme si začali stavět hlavu. Každý asi zažil ten pocit, že mu rodiče nerozumí, nechápou ho a omezují. Když jsme z puberty vyrostli, začali jsme si hledat vlastní cestu životem. Zamilovávali jsme se, lámali srdce a nechávali si je zlomit, studovali, hledali práci nebo cestovali.
Dělali jsme dobrá a někdy také špatná rozhodnutí. Ale nakonec jsme přišli na to, že naše maminka měla většinou pravdu, když se nám snažila poradit. Stejně jako si kdysi poradila s rozbitým kolenem, umí spravit i to zlomené srdce. Posadí nás ke stolu, uvaří šálek kávy, přidá něco dobrého na zub a my v tu chvíli víme, že všechno přebolí a všechno se dá zvládnout. A právě i v těchto okamžicích je tou správnou volbou káva Douwe Egberts, protože v šálku lahodné kávy se skrývá víc, než se na první pohled zdá – láska, radost i porozumění.
nepojmenovany-2.jpgDát najevo, že si maminčiny podpory vážíme a že si uvědomujeme, jak moc je pro nás cenná, na to samozřejmě jeden den v roce nestačí. Pojďme tedy využít druhé květnové neděle k tomu, abychom maminku obdarovali něčím, co si společně budeme užívat celý rok. Ať už dává vaše maminka přednost turecké či překapávané kávě v podobě Grand Aroma s intenzivní chutí, nebo ocení jemnější Excellu či Espresso, složené z 100% Arabiky, kávou Douwe Egberts s usměvavou Aroma lady na obalu jí zaručeně uděláte radost.

Více na www.douwe-egberts.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×