Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krásné vlasy bez lupů s novinkou od REVALIDu

Řada vlasové kosmetiky Revalid, navržená švýcarskými specialisty, přichází na český trh s novinkou v podobě šampónu proti lupům, který díky svému speciálnímu složení obnovuje přirozenou rovnováhu pokožky hlavy, redukuje olupování a zároveň brání v tvorbě nových lupů.

Podle průzkumů se téměř polovina populace během svého života setká s problémy vlasové pokožky v podobě lupů. Toto kožní onemocnění s sebou však přináší i estetické problémy, které mohou ovlivnit celkové rozpoložení a psychiku člověka. Ramena posetá bílými šupinkami a svědící pokožka hlavy jsou asi nejčastějšími nepříjemnostmi, které výskyt lupů provázejí a rozhodně člověku nepřidají na dobré náladě a duševní pohodě.
I když tvorba lupů závisí na řadě faktorů - jako jsou například poruchy imunity, nedostatek vitamínů či minerálů nebo genetické vybavení jedince - nejčastější příčinou vzniku lupů je reakce na přemnožení kvasinky Mallassezia globosa. Ta je přirozenou součástí pokožky hlavy každého člověka. U některých lidí kvasinka nespouští žádnou reakci, ale u jiných vyvolává díky vrozeným predispozicím zánětlivou reakci, která vede nejčastěji právě k odlupování šupinek a svědění.
revalid_sampon_cz-1-.jpgŠampón proti lupům Revalid, který je určen především pro řídké a mastné vlasy, dodává pokožce hlavy chybějící látky a obnovuje její přirozenou rovnováhu. Obsahuje fungicidní a antibakteriální látku pirocton olamin, která pomáhá při nekontrolovatelné množení již zmiňované kvasinky, stejně jako extrakt z listů kopřivy dvoudomé s protizánětlivým a hojivým účinkem. Alantoin má pak zklidňující efekt na podrážděnou pokožku, působí proti zarudnutí, pálení a svědění pokožky hlavy. Přípravek naneste na vlhké vlasy, jemně vmasírujte do vlasů i do pokožky hlavy a nechte minimálně 3 minuty působit. Důkladně opláchněte. V případě potřeby postup opakujte. Díky šetrnému složení můžete používat denně nebo v kombinaci s Revalid kondicionérem.
250 ml, orientační cena 180 Kč (s DPH)
 
Švýcarskou vlasovou kosmetiku Revalid distribuuje v ČR a SR Ewopharma, spol. s.r.o. Přípravky jsou dermatologicky testovány, bez barviv, formaldehydu a alergizujících složek parfémů. K dostání jsou v síti lékáren.
 
Pro více informací navštivte www.revalid.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×