Jdi na obsah Jdi na menu
 


KOUZELNÉ VIBRACE - Když na cvičení nezbývá čas

28. 6. 2014

I Váš den má jen 24 hodin, které navíc utečou rychle jako lusknutím prstů? Jsme na tom všichni stejně, večer uléháme s bolavými zády a ochablým břichem s předsevzetím, že cvičit začneme hned zítra.

V zajetí rychlého životního tempa, my všichni jsme stálými bojovníky s časem. Přetěžování, stres a nedostatek pohybu se projevuje na našem zdraví, tělesném chátrání a psychické (ne)pohodě. Už pěti minutové stání denně na posilovacím vibračním stroji VibroGym, účinně pomáhá při zpevňování svalů a hubnutí, zlepšuje krevní oběh, odstraňuje následky stresu, uvolňuje ztuhlé klouby a svaly (např. i při revmatizmu). Zní to jako sen, jako záchranné lano z krysího kolečka každodennosti. 
VibroGym funguje na principu intenzivních vibrací, které způsobují reflexivní stahování svalů, a tím dochází k procvičování svalů. Stroj slouží k relaxaci i k účinnému cvičení a hubnutí. Pomocí speciálních cviků na něm lze procvičovat celé tělo, díky vibracím 3x rychleji a efektivněji, než normálně. Speciální vroubkovaná masážní podložka současně prokrvuje, uvolňuje a masíruje citlivé body na vašich chodidlech, dlaních, hýždích, zádech. Vibrace napomáhají nejen k intenzivnímu posílení a zpevnění ochablých svalů, ale i k rychlému zotavení a regeneraci po fyzické námaze, sportu či cvičení.
Vibrační stroje byly ještě do nedávna přístupné pouze v luxusních posilovnách a relaxačních centrech. Dnes jsou však účinné a kvalitní VibroGymi prodávány i pro domácí použití, např. český výrobce inSPORTline nabízí VibroGym Lotos již za 7990,- Kč, a to s prodlouženou 5i letou zárukou a rychlým a dostupným servisem. Pro náročnější zákazníky nebo komerční využití je doporučován nejnovější VibroGym Rita s unikátní 3D vibrací pro hloubkové posílení kosterního i stabilizačního svalového systému.
 
1.jpgVibrační posilovací stroj inSPORTline Lotos je ideálním pomocníkem pro domácí formování postavy. Stačí 5 min stoje s mírně pokrčenými koleny a výsledky se okamžitě dostavují. MOC 7990,- Kč. Výběr barev bílá, černá, červená a šedá.
 
 
 
 
vibromasazni-stroj-vibrogym-insportline-rita-03.jpgŠpičkový Vibrační posilovací VibroGym inSPORTline Rita funguje na principu nejmodernějších velmi intenzivních 3D vibrací, které vedou k efektivnějšímu stahování svalů a současně poskytuje příjemnou relaxaci díky speciální masážní podložce. Stroj je určen také pro profesionální použití v komerčních zařízeních. K dispozici je 8 přednastavených cvičebních režimů pro procvičování rozdílných svalových partií a 3 uživatelské programy. Paže a záda lze pak procvičovat pomocí dvou gumových lanek s držadly připevněných ke spodní části přístroje, zapojíte tak do tréninku opravdu kompletně celé tělo, rychle a efektivně. MOC 47 990,- Kč s DPH včetně
 
„Reflexivní stahování svalstva na VibroGymu podporuje krevní oběh a funkčnost svalů. Cvičení je proto intenzivnější než u běžného posilování. Po dlouholetých zkušenostech v oblasti triatlonu doporučuji pravidelné a efektivní cvičení.“, doporučuje Petr Kopřiva dlouholetý osobní trenér.
Na začátek můžete vyzkoušet některý ze 4 nových odborných e-tréninků pro VibroGym na www.e-trenink.cz (Hubni na max!; Zpevni své tělo; Vytvaruj si figuru, Relaxuj a uvolni se) nebo si na míru nechat sestavit program jen pro Vás. Cena je 900,- Kč za měsíc pro zákazníky inSPORTline za 700 Kč.

3.jpg

 
Kvalitní a přitom cenově dostupné přístroje a pomůcky pro domácí i profesionální fitness i crossfit najdete v nejširším výběru např. na e-shopu největšího českého výrobce a dovozce fitness vybavení inSPORTline

nepojmenovany-1ff.jpg

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×