Jdi na obsah Jdi na menu
 


Je čas vychutnat si Dobré Ráno!

7. 10. 2008

Obrazek

Toužíte po chuti, která vaši snídani promění v jedinečný zážitek? Chcete zkusit něco nového a opravdu výjimečného? Dopřejte si nový výrobek od Yoplait - Dobré Ráno se semínky – lahodný jogurt se směsí křupavých semínek.
Snídaně představuje nejdůležitější jídlo dne. První jídlo dne nastartuje naše trávení a dodá nám tolik potřebnou energii na celý den. Navíc, jak známo, v tuto dobu je látková výměna nejrychlejší z celého dne, takže kalorie, které načerpáte, budou okamžitě přeměněny v energii a nikoli tuk!
I z tohoto důvodu by na ranní tabuli určitě neměl chybět jogurt, celozrnné cereálie a ovoce. Ovšem většina z nás je ráno ve velkém shonu, náš život je obecně příliš hektický a my celkem přirozeně a rádi dáme přednost něčemu, co nám „jednoduše“ ulehčí život.
Zjednodušte si ho i vy! Dopřejte si Dobré ráno se semínky od Yoplait!    Obrazek
Yoplait Dobré Ráno se semínky je bohatým zdrojem vlákniny. Tento skvěle chutnající jogurt obsahuje mix slunečnicových, lněných a dýňových zrníček, které dodávají tělu tak potřebné živiny – vlákninu, nenasycené mastné kyseliny Omega 3 a antioxidanty. Navíc obsahuje bifidokulturu, která udržuje zažívání v přirozené rovnováze. Vyberte si ze dvou lákavých příchutí – jahoda a vanilka.
Dobré ráno se semínky můžete zakoupit v běžné maloobchodní síti a hypermarketech v baleních po 135 g za doporučenou MOC 11,90 Kč. Kelímek je s ohledem na životní prostředí vyroben z papírového dekoru, který nám poskytuje informace o výrobku i na vnitřní straně.
O firmě Yoplait
Yoplait Czech, a.s. patří k významným výrobcům mléčných kysaných výrobků a zakysaných smetan na českém trhu. Yoplait Czech, a.s. je součástí mezinárodní skupiny Yoplait, která má zastoupení ve více než 50 zemích světa a patří k nejvýznamnějším výrobcům čerstvých mléčných produktů na světě.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×