Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jaro - čas výletů do přírody

30. 4. 2010

Konečně začalo pravé jaro s prvními teplejšími dny, které nás lákají k delším cestám do přírody. Plánujeme celodenní výlety, na které se chceme vydat i s malými dětmi, kterým ale musíme i na cestách zajistit pravidelnou stravu. Ideálním pomocníkem je termo příslušenství pro nejmenší děti, které vyrábí firma Fisher Price.

 

ObrazekPořídit si můžete termosku pro podávání kojeneckého mléka, do které před cestou nalijete čerstvě převařenou vodu a zašroubujete pevně víko. Až budete chtít ohřát miminku mléko, přelijete horkou vodu do svrchního plastového kelímku a v něm ohřejete láhev s mlékem. Vodu můžete nalít také přímo do láhve se sušeným mlékem.

Obrazek 

Především na kratší cesty se hodí termo taška na kojenecké láhve, která má speciální izolační vrstvu, díky níž vydrží obsah v lahvích teplý nebo studený po dobu pěti hodin.

 

Velkou oblibu si získala termoska pro ohřev dětské stravy, díky které můžete jednoduše a kdekoliv ohřát dítěti doma připravené i koupené jídlo (příkrmy a výživy ve skleničkách).

 

ObrazekJak se s termoskou pracuje?

Před cestou do ní nalijete čerstvě převařenou vodu a pevně zašroubujete víko. Až přijde čas krmení, nalijete horkou vodu do vrchního plastového krytu. Kelímek, který je součástí termosky, zasadíte do držáku, přendáte do něho dětské jídlo a příprava může začít.

 

Termosky i termotašku oceníte také na letní dovolené i na dlouhých cestách autem. Dětské jídlo budete mít připravené během chvilky.

 

Termo příslušenství značky Fisher Price k nám dováží společnost Quido Bergmann.

Seznam prodejen a internetový obchod najdete na: www.learningtoys.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Termoska

(Michala, 3. 5. 2010 23:02)

Máme doma tu termosku na jídlo a je naprosto fantastická!!! Doporučuji!!

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×