Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jarní kolekce tašek Paul Frank Vás pobaví

30. 3. 2011

Hlavním cílem nové svěží kolekce tašek a kabelek Paul Frank je především pobavit, zaujmout a líbit se. A je opravdu z čeho vybírat. Jarní kolekci totiž tvoří pět různých trendy linií a každá z nich má osobitý styl. Čtverácký opičák Julius je ovšem “všudypřítomný,” bez jeho širokého úsměvu by to nebylo ono. Nové jarní tašky, kabelky, batohy a další kousky Paul Frank jsou k dispozici v e-shopu www.catgang.cz od konce března tohoto roku.

 
Checkbez-nazvu-1.jpg
S pastelovými barvami této řady definitivně zapomenete na chladnou zimu. Přišlo jaro a to je nutné si pořádně vychutnat. Kostkovaným vzorům vévodí růžová a světle modrá, použito bylo oprané plátno. Shopping tašky lze nosit dvojím způsobem, v ruce či přes rameno s využitím popruhu.
 
bez-nazvu-2.jpg
 
 
Tip obchodu www.catgang.cz pro Vás:
Taška Paul Frank Check blue
Cena: 1640,- Kč
 
 
 
bez-nazvu-3.jpg
 
Fashion
Fashion řada vsadila výhradně na ostře růžovou a ocení ji dívky, které skutečně vědí, co chtějí. Designéři si pohráli s motivem srdce a lásky, které se objevují na všech kouscích této poutavé linie.
 
bez-nazvu-4.jpg 
 
Tip obchodu www.catgang.cz pro Vás:  
Kabelka Paul Frank Fashion 1
Cena: 1380,- Kč
 
 
 
 
Menbez-nazvu-5.jpg
Pánskou řadu praktických i stylových tašek a doplňků ocení mladí úspěšní muži. Kvalitní a sofistikovanou image vytváří kombinace prošívaného vinylu a umělého semiše.
 
 
bez-nazvu-6.jpg
 
 
Tip obchodu www.catgang.cz pro Vás: 
Taška Paul Frank Men Messenger
Cena: 1760,- Kč
 
 
 
 
 
Julius & Friendsbez-nazvu-7.jpg
Peněženky, penálky, drobné či větší tašky, batohy – tato veselá řada je skutečně široká a hodí se na nejrůznější příležitosti. Záleží jen na Vás, jestli upřednostňujete potisky, anebo jednobarevný design.
 
 
bez-nazvu-8.jpg
 
 
 
 
 
bez-nazvu-9.jpg
 
 
 
 
Tip obchodu www.catgang.cz pro Vás:          
Taška Paul Frank Julius Bowler blue
Cena: 1480,- Kč
 
 
 
 
bez-nazvu-10.jpgCore
Tady se opičákovi Juliovi prostě nevyhnete. „Vykoukne“ na Vás ze všech kousků! Oblíbená vintage řada je k dispozici vebez-nazvu-11.jpg čtyřech barvách a mnoha modelech.
 
 
 
Tip obchodu www.catgang.cz pro Vás:
Taška Paul Frank Tote pink
Cena: 1340,- Kč
 
                  
 
 
O značce Paul Frank Ind.
Na počátku byli přátelé, kteří v garáži v Huntington Beach v Kalifornii ze zbytku vinylu vyráběli peněženky a kytarové popruhy. Ovšem netrvalo dlouho a značka se stala známou nejen v celých Spojených státech, ale i jinde na světě. To díky skvělé kombinaci materiálů, svěžích barevných tónů a rozverných postaviček, jako je opičák Julius. Paul Frank spolupracuje s mnoha obchodními partnery, a tak může svým příznivcům nabídnout širokou škálu produktů, včetně oblečení, brýlí, hodinek, nábytku, kol či papírenského zboží.
 
 
O obchodu CATGANG
Internetový obchod není jen o značce Paul Frank Industries. Vybrat si zde můžete například z tašek tak věhlasných jmen jako je Dunlop, Lonsdale London, O´Neill, Desigual, Skunkfunk,Betty Boop, Charmmy Kitty a mnoha jiných. 
Kromě tašek a kabelek Catgang nabízí i kožené pásky Lowlife, čepice, šátky, kalhoty, skvělá trička a mikiny, módní doplňky, bižuterii. Nabídka se neustále rozšiřuje. Obchod www.catgang.cz jednoduše vybírá za vás, a to již 6. rokem. Rozhodující slovo má přitom originalita, trend a šmrnc! Navštivte www.catgang.cz a najděte si to pravé pro Vás!
 
 
Kontakty
GSM: 777 942 024
Kompletní seznam značek, produktů, cen a podrobnosti k nákupu naleznete na www.catgang.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×