Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak zabavit děti, když je venku ošklivo? Tipy ze světa hraček...

Za okny nám podzim předvádí svá kouzla. Kromě krásně barevného listí, kaštanů a příležitostí k pouštění draka, nám ale stále častěji přináší také počasí, do kterého by ani psa nevyhnal. Právě pro tyto chvíle je fajn mít doma nějakou pojistku – zábavu pro děti, která zaručeně nezklame a udrží je hezky doma v teplounku. Navštívili jsme internetové hračkářství Dráček.cz a společně s jeho majitelkou jsme vybrali výrobky, které na Vaše děti rozhodně zaberou.

S kreativními sadami se letos roztrhl pytel. Na českém trhu jsou k dostání hned od několika značek a je opravdu z čeho vybírat. Už nyní si troufáme říci, že nové kreativní sady budou hitem letošního Ježíška. Na své si totiž přijdou malé slečny, pro které jsou určeny sady jako: Laboratoř Vytvoř si balzám na rty,  Parfémová laboratoř , nebo z loňska oblíbený hrnčířský kruh nově doplněný o malování v sadě: Hrnčířský kruh a Hravé malování 2 v 1.
 

kreativni-sada-hrncirsky-kruh-hrave-malovani.jpg balzam-na-rty-laborator.jpg kreativni-sada-parfemova-laborator.jpg

      
 
Ani kluci nepřijdou zkrátka. Podle dosavadních ohlasů je asi největší peckou na trhu Slizová laboratoř. Nechtějte ani vědět, s čím si to budou Vaši uličníci nadšeně hrát:). Méně slizké avšak neméně zábavné budou sady: k vyrobení hopíků - Hopíková laboratoř a Psí škola určená pro malé chovatele. Asi bychom neměli zapomenout na sady, které se letos prodávaly nejvíce: Vyrob si maňáska, Ušij si medvídka a Tetovací salon. I ty pro Vás mohou být inspirací. Vzhledem k tomu, že první dvě jmenované sady vyžadují práci s jehlou a nůžkami, budou menší děti při tvoření potřebovat Vaši pomoc.
      
 

experimentalni-sada-slizova-laborator.jpg kreativni-sada-hopikova-laborator.jpg kreativni-sada-psi-skola.jpg

kreativni-sada-vyrob-si-manaska.jpg fp119b.jpg kreativni-sada-tetovaci-salon.jpg

Stavebnice, které možná pamatujete z dětství: Voltík, Seva a Seko
 
Naší výpravu za hračkami, které možná pamatujete z dětství, začneme u Voltíka. Stavebnice Voltík – spousty drátků, obvodů a elektronických součástek ke spojování. Vzpomínáte? S Voltíkem děti mohou sestavit polní telefon, houkačku, nebo třeba jednoduché radio. Stavebnice Voltík je k dostání ve třech úrovních obtížnosti pro děti od 6 let, od 10 let a od 12 let
 
Další stavebnicí, kterou milovaly celé generace, je bezesporu stavebnice Seva. Není se čemu divit, že má Seva stále své pevné místo v nejedné domácnosti. Vhodná je oficiálně pro děti od 4 let, z vlastní zkušenosti však říkáme, že si s ní vyhrají i děti tříleté. Stavebnici Seva tvoří základní modré a bílé dílky, které jsou doplněné o barevné destičky. Novinkou letošního roku je panáček Seváček, který by neměl rozhodně žádnému příznivci Sevy chybět a nové Seva stavebnice pro holky v růžovém provedení.
 

stavebnice-voltik-iii.jpg vi0301-31.jpg vi0302-4.jpg

      
Poslední stavebnicí s historií, která je české výroby a na kterou by se rozhodně nemělo zapomenout, je stavebnice Seko. Taky jste si s ní hráli? Stavebnice Seko je stejně jako Seva určená dětem od 4 let. Tvořena je drobnými dílky, které do sebe hezky zapadají a dá se s ní postavit téměř cokoli.
 
 
České kovové hračky Kovap – kdo si hraje, nezlobí
Plechové hračky, které rozhodně uchvátí všechny malé kluky i jejich tatínky jsou tradiční české výroby. Jejich výroba navazuje na původní výrobu, která odstartovala již v roce 1950. Česká značka Kovap je jediným výrobcem originálních plechových hraček v Evropě. Takový unikát by Vám doma rozhodně neměl chybět:) Traktory mají funkční převodovku se zpátečkou a ruční brzdou. Natahují se na klíček.
 

traktor-fahr-f22.jpg dragtor.jpg autobus-na-klicek.jpg

 
    
 
Loutkové divadlo a maňásci
Hraní divadla s dětmi rozvíjí jejich fantazii a patří k oblíbené hře rodičů s dětmi i dětí samotných. Pořídit dětem vlastní loutkové divadlo přitom už dávno není nijak zvlášť nákladné. Sehnat se dají dřevěná, magnetická divadla i papírová loutková divadla, nebo textilní maňásci. Jednou z Dráčkových srdečních záležitostí je Gerlichovo loutkové divadlo, vyráběné v české chráněné dílně GERLICH ODRY s.r.o.
 
 

gr001.jpg divadlo-magneticke-popelka.jpg m22757.jpg

 
 
Krásné podzimní dny plné veselých dětských her Vám přeje Radůza a Dráček.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

dirová

(anička, 24. 5. 2016 7:48)

RÁDA BYCH DOSTALA DĚKUJÍ TREBA 1D ONÉ DIRECTION JSOU BOOOOOOOOOOOOOŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ HLÁVNÉ LOUIS ZAYN LIAM NIALL HARRY

stavebnice

(Leňa, 26. 3. 2014 10:09)

Na tohle vzpomínám ráda :) V dětství jsme měli stavebnici Seva a tu jsme měli snad fakt nejraději :). Mám 4 letého syna, který už několikrát povídal o různých stavebnicích, tak jsem se rozhodla mu pořídit lego. To si myslím, že je ještě lepší, než Seva.Viděla jsem na netu slevy na hracky-kong, tak mu k narozeninám udělám radost :)

Šance

(Petra, 18. 3. 2013 11:58)

Hezký den. Mám pro Vás tip, je to zajímavá možnost přivýdělku, skvělá i pro maturanty. Vydělávám si takto bez práce už nějaký čas a fakt mě to nadchlo :) Milionářka přes noc se ze mě sice nestala, ale i tak beru takové peníze bez práce. Kdyžtak mrkněte na www.CervenaCerna.cz

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×