Jdi na obsah Jdi na menu
 


INVISIBOBBLE – převratná gumička do vlasů

26. 5. 2014
Díky svému specifickému tvaru InvisiBobble připomíná telefonní kabel. Díky tomuto tvaru po sobě na vlasech nezanechává žádnou stopu. Kolem culíku vytváří minimální tlak a přes to vlasy pevně drží pohromadě. Je možné nosit ji ve vlasech celý den bez ohledu na to, zda sportujete, pracujete nebo spíte. I po celodenním nošení na vlasech nenajdete po Invisibobble jedinou stopu. Gumičku navíc můžete nosit i na zápěstí jako stylový náramek.

Beze stopy
Tajemství gumičky Invisibobble spočívá v jejím specifickém tvaru, který připomíná telefonní šňůru. Nerovnoměrný tlak, který Invisibobble vyvíjí po obvodu culíku, umožňuje, aby vlasy pevně držely bez přílišného sevření. Vlasům tak v porovnání s běžnou gumičkou nabízí mnohem více prostoru a předchází vzniku viditelných stop na vlasech po jejich rozpuštění.
Bez bolesti hlavy
Bolesti hlavy doprovázející nošení gumičky jsou u žen dost častý jevem. Invisibobble díky svému specifickému tvaru nabízí pevné sevření, aniž by vlasy nebo pokožku hlavy vytahoval. Péče Gumičky Invisibobble jsou maximálně šetrné k vlasům. Na rozdíl od klasických gumiček není jejich spoj kovový. Vlasy se tak do nich nezachytávají, netrhají a nelámou. Konce Invisibobble jsou sletované a jejich přechod zcela hladký a neviditelný. Invisibobble se hodí pro všechny typy vlasů – rovné, vlnité, kudrnaté, husté i jemné.
Objednávejte za akční cenu na www.a-vlasy.cz

2.jpg

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×