Jdi na obsah Jdi na menu
 


HUDYsport přichází s férovou nabídkou sezonního výprodeje

26. 1. 2010

Nechte se strhnout lavinou mrazivých slev! Nové, značkové oblečení z vysoce kvalitních materiálů můžete nyní pořídit za výrazně nižší ceny. HUDYsport, specialista na špičkové outdoorové vybavení, totiž od 1.2.2010 spouští opravdu férový sezónní výprodej. Na VEŠKERÉ oblečení z podzimní a zimní kolekce garantuje minimálně 30% slevu!


Zima se konečně pořádně ujala své vlády a mnozí z nás se nemohou dočkat, až vyrazí na hory za sněhovým sportovním adrenalinem. A co je ještě lepší - do hor můžeme vyrazit ve zbrusu novém oblečení, aniž bychom se úplně vydali z peněz. V HUDYsportu totiž 1.února 2010 začíná sezónní výprodej. Při nákupu nového „outdoorového outfitu“ tak můžete ušetřit až tisíce korun. HUDYsport je ve svých slevách totiž fér – veškeré oblečení z kolekce podzim/zima 2009 bez výjimky můžete nyní zakoupit s garantovanou minimálně 30% slevou. Do HUDYsportu tak můžete zajít bez obav, že by lákavé slevy byly jen na vybrané zboží anebo že by slevy ve výsledku nebyly tak výrazné. Naopak 30% minimální garance znamená, že slevy mohou být ještě mnohem větší.


Navštivte jednu z jedenačtyřiceti prodejen HUDYsportu na území České a Slovenské republiky a přesvědčte se sami, jak výhodně lze pořídit špičkové outdoorové vybavení od renomovaných světových výrobců. Vybírat můžete ze sezónního zboží značek Millet, Arc’teryx, The North Face, Montura, Direct Alpine atd.


Akce potrvá až do vyprodání zásob. Právě teď máte šanci si za velmi příznivé ceny opatřit vysoce funkční zimní outdoorové oblečení, které vám zpříjemní venkovní pohyb a nezklame ani v těch nejnepříznivějších podmínkách. Otestujte na vlastní kůži vysokou kvalitu nabízeného zboží. Vybavte se v zimním výprodeji v HUDYsportu a vyražte do hor!


Další informace na www.hudy.cz  


ObrazekLady Snowhite Jacket, Millet

Sofshellová bunda se zajímavým potiskem jistě nadchne příznivce lyžování v suchém , chladném počasí, kdy hraje prim tepelný komfort a nízká hmotnost. Mezi její přednosti patří: odepínací kapuce, anatomicky tvarované rukávy, elastické manžety na rukávech.

Materiál: Element Shield Print, Hmotnost: 650 g (M), Velikost: XS-XL, Barva: bílá
Původní cena: 3820 Kč, cena po slevě maximálně 2674 Kč



Obrazek
Lady Story Board Pant, Millet

Pokud je chladno váš největší nepřítel a přesto si bez lyžování nedokážete zimu představit kalhoty s hřejivou izolační náplní jsou prostě nezbytné. Mají: anatomicky tvarovaná kolena, nastavitelný pás se zvýšeným zadním dílem, sněhoví límce na nohavicích.

Materiál: Dry Edge Herringbone Pint 2L, Hmotnost: 860 g (M), Velikost: 36-46, Barva: zelená, modrá
Původní cena: 4350 Kč, cena po slevě maximálně 3045 Kč



ObrazekWomen´s TKA 100 Emi Koussi Hoodie, The North Face

Dámská fleecová mikina pevného střihu s kapucí a velkou přední kapsou. Je ideální nejen pro sportovní, ale i pro každodenní nošení.

Materiál: TKA 100% fleece; Velikost: XS-XL, Barva: světle béžová, hnědá, zelená Původní cena: 1750 Kč, cena po slevě maximálně 1225 Kč


 

Obrazek
Olympia Zip, Icebreaker

Pokud je zima a chlad váš úhlavní nepřítel, zde je účinná zbraň, se kterou nelze prohrát - vysoký límec a prodloužený zadní díl je toho důkazem.

Materiál: 100% vlna Merino, Hmotnost: 260 g/m2, Velikost: XS-XL, Barva: fialová
Původní cena: 2490 Kč, cena po slevě maximálně 1743 Kč

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×