Jdi na obsah Jdi na menu
 


HRAVÁ A TRENDY – OKOŘEŇTE SI ŽIVOT S DOPLŇKY Z OBCHODU CATGANG

8. 6. 2010

Obrazek

Originalita, hravost, šmrnc a styl – nic z toho nechybí módním kouskům z obchodu CATGANG.  Pokud se chcete bavit, být vidět a oslnit, nabídka je tu právě pro vás. CATGANG nyní nově nabízí tašky a kabelky PAUL FRANK INDUSTRIES s hravým opičákem Juliem, které vás jednoduše uhranou. To prostě musíte mít! Proč se oblékat nudně a bez nápadu, když je tu obchod CATGANG?!
 Obrazek
Tašky PAUL FRANK IND. vám rozjasní každý outfit. Kolekci letošního léta tvoří hned 5 módních řad: Vintage, Core, Gift, Beach Fashion a City. Vybrat si můžete vedle tašek taky taštičky na make-up, peněženky, praktické batohy či kabelky. Trendy a hravý design okouzlí především mladé lidi. Novou kolekci pochopitelně provází světoznámá ikona značky, opičák Julius. Kolekce si pohrává s barvami, humorem a vintage lookem.
 
O obchodu CATGANG
Internetový obchod CAT GANG není jen o módě PAUL FRANK IND! Vybrat si můžete skutečně z mnoha značek, například z tašek tak věhlasných jmen jako Dunlop, Lonsdale London, Gola Classic a mnoha jiných. E-shop dále nabízí boty, mj. značky Melissa, Macbeth, Botas či Converse, kožené pásky Lowlife, čepice, šátky, kalhoty, skvělá trička a mikiny, módní doplňky, bižuterii, značky Desigual, Skunkfunk, Willey. Nabídka se neustále rozšiřuje. Obchod www.catgang.cz jednoduše vybírá za vás, a to již 6. rokem. Rozhodující slovo má přitom originalita, trend a šmrnc! Navštivte www.catgang.cz a najděte si to pravé pro vás!

Obrazek

O značce Paul Frank Ind.
Na počátku byli přátelé, kteří v garáži v Huntington Beach v Kalifornii ze zbytku vinylu vyráběli peněženky a kytarové popruhy. Ovšem netrvalo dlouho a značka se stala známou nejen v celých Spojených státech, ale i jinde na světě. To díky skvělé kombinaci materiálů, svěžích barevných tónů a rozverných postaviček, jako je opičák Julius. Paul Frank spolupracuje s mnoha obchodními partnery, a tak může svým příznivcům nabídnout širokou škálu produktů, včetně oblečení, brýlí, hodinek, nábytku, kol či papírenského zboží.
 
Informace o obchodu CATGANG:
GSM: 777 942 024
Kompletní seznam značek, produktů, cen a podrobnosti k nákupu naleznete na www.catgang.cz

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×