Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hollywoodský úsměv jako od odborníka

24. 11. 2009

ObrazekVáš úsměv je jedna z nejdůležitějších věcí, kterou působíte na své okolí. Zdravé, bílé zuby jsou pokládány za známku zdravého životního stylu a péče o svůj zevnějšek.

 

Je mnoho způsobů jak získat bělostně bílý chrup, ale ne všechny metody jsou šetrné či vhodné pro každý typ zubů.

 

„V současné době existuje několik typů bělení. Každý si může vybrat dle své finanční situace a požadovaného efektu. Nejúčinnější a také nejdražší je profesionální bělení u stomatologa. V současné době ho lze podstoupit i tehdy, máte-li tzv. citlivé krčky. Ty lze nyní zakrýt před nebo během bělení speciální hmotou. Méně finančně náročné, ale také účinné, jsou přípravky volně prodejné v obchodech (pásky, gely, aj.). Pokud chcete vybělit nebo pouze udržet bělost svých zubů, můžete použít některou kvalitní bělící zubní pastu dostupnou na trhu, např. Clinomyn Whitening.“, říká MUDr. Daniel Váchová, specialistka na estetickou stomatologii.

 

Prvním a nejjednodušším pomocníkem je kvalitní zubní pasta. Na trhu se nyní objevila novinka Clinomyn Whitening. Tato zubní pasta je speciálně vyvinuta tak, aby účinně oživila bělost Vašich zubů a přitom nepoškodila citlivou sklovinu či dásně. Unikátní složkou pasty je Polynam, mikro částečky, které velmi šetrně, ale přitom hloubkově čistí zubní sklovinu. Snadno si tak poradí se skvrnami od nikotinu, vína i kávy a Váš chrup bude opět bělostný.

 

Clinomyn Whitening

je velmi kvalitní vícesložková zubní pasta. Tři stupně účinných látek se dokonale postarají o Váš chrup.


1) Standardní složku obsahují i ostatní zubní pasty. Je jejich nedílnou součástí a kritériem, které je schvalováno stomatologickými autoritami.

Zato 2) expandující složka (Polynam) je zcela unikátní. Mikroskopické částice, Polynamu čistí Váš chrup hloubkově, ale velmi jemně, aniž by porušily zubní sklovinu. Šetrným způsobem, bez drastického obrušování, se tak obnoví přirozená barva Vašich zubů. Poslední složkou Clinomyn Whitening je speciální 3) leštící látka. Ta dokonale vyhladí povrch zubů a ty zůstanou hladké a lesklé po celý den. Zubní pasta Clinomyn Whitening ochrání Vaše zuby před přecitlivělostí, díky potřebnému fluoridu vytvrzuje zubní sklovinu a výtažky z ledové máty zanechají ve Vašich ústech příjemný, velmi osvěžující pocit. Po používání této pasty budete mít srovnatelný pocit jako po odborném čištění zubů u Vašeho zubaře. Vaše zuby tak budou přirozeně bílé, a to za pouhý zlomek ceny. 

Obrazek

 

Clinomyn Whitening Vás rozzáří!
Doporučená MOC 69,90 - 74,90 Kč

 

Clinomyn pomáhá s bělením zubů po celém světě již přes 30 let. Součástí ucelené řady je kromě novinky Whitening i zubní pasta Sensitive a Smokers.

 

MUDr. Daniela Váchová

Vystudovala VŠ v oboru stomatologie na
1. lékařské fakultě UK v Praze. Od této chvíle pracuje v privátní praxi v Praze, kde se zaměřuje na estetickou stomatologii a pedostomatologii (dětská stomatologie).

 

Za tímto účelem absolvovala řadu školení a kurzů zabývajících se moderními metodami ošetření chrupu. V dětské stomatologii: ozonová terapie, fluoridace, pečetění, barevné výplně.

V estetické stomatologii: bělení zubů, estetické úpravy tvaru a barvy zubů, tzv.“neviditelné“ výplně, bezkovové keramické náhrady.

 

Dále absolvovala praktický i teoretický kurz jedné z nejlepších metod zhotovení bílé výplně nazvanou Vaniniho technika.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×