Jdi na obsah Jdi na menu
 


GYMBOBUTIK – to nejlepší pro vaše děti!!!

26. 4. 2009

Obrazek

Určitě máte zájem, aby se vašemu dítěti vyvíjela nožička tím správným způsobem. Obchod Gymbobutik nabízí všem rodičům kvalitní obuv americké a kanadské značky.
 

Gymbobutik vznikl na jaře roku 2008 za účelem nabídky kvalitní kožené obuvi pro děti do 5 let, které je na našem trhu stále nedostatek. Naším cílem je rozšiřovat sortiment nejen o nové vzory, Obrazekale i o další značky, které na trhu v ČR nejsou ještě dostupné. Rodiče si tak u nás mohou vybrat podle svého uvážení či vkusu svých dětí nezávadnou a kvalitní dětskou obuv podporující zdravý vývoj chodidla.


Nabízíme vám kožené botičky a capáčky americké značky SeeKaiRun a kanadské značky Robeez. Gymbobutik je prvním prodejcem v ČR legračních tenisek a ponožek americké značky Trumpette. Od února 2009 jako první v ČR nabízíme svým zákazníkům kožené botičky pro děti do 5 let v USA velmi populární značky Pediped - botičky vyrobené z té nekvalitnější kůže. 
 

 

Obrazek  Obrazek

 

Můžete vybírat z desítek nápaditých vzorů dětské obuvi, které mají certifikát Americké asociace dětských ortopedů a samozřejmě i certifikaci EU o nezávadnosti.

 

Obrazek

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Boticky

(Jana, 3. 5. 2009 12:13)

Dobry den, ziji v USA a tyto boticky znam a vsem vrele doporucuji. V tomto pripade opravu plati, ze za cenu botek dostanete kvalitu. botky jsou prakticky neznicitelne a daji se prat v pracce aniz by se nejak ponicily. Na nozicce perfektne sedi a moje deti je maji moc radi. Ja bych nemenila!

Bomba

(Iva, 30. 4. 2009 19:22)

Souhlasím s ostatními, koukala jsem a botky jsou úžasné!!!!

........

(Super, 25. 4. 2009 14:43)

Tak jsem nakoukla a nááádhera. Už dlouho jsem neviděla tak krásné dětské botičky. Už mám uloženo v oblíbených.

.......

(Marie, 25. 4. 2009 13:13)

Tento obchod znám a můžu všem jen a jen doporučit. Sice děti nemám, ale kamarádka si z něj objednala a botičky jsou naprosto úžasné a musím podotknout, že opravdu kvalitní. Její dcera v nich lezla i po betonu a kůže se vůbec neodřela. Až budu mít své děti, určitě půjdu botičky koupit právě do tohoto obchodu. Kvalitou strčí do kapsy leckteré známé značky.

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×