Jdi na obsah Jdi na menu
 


Goldwell Dualsenses For men - Speciálně pro muže

24. 4. 2010

Nová řada pánské péče Goldwell Dualsenses For Men obsahuje produkty péče a stylingu speciálně vyvinuté pro potřeby mužských vlasů. Poskytuje přesně to, co muži vyžadují: nekomplikované, účinné produkty. Nový Recharge Systém s instant microfluid technology a guarana - kofeinovým komplexem je speciálně vyvinut pro potřeby mužských vlasů. Poskytuje okamžité výsledky v podobě silnějších, zdravějších a viditelně revitalizovaných vlasů.

 

ObrazekGOLDWELL DUALSENSES FOR MEN - THICKENING SHAMPOO 300ml a 1500ml.
Goldwell šampon pro muže proti padání vlasů. Posiluje a dodává energii jemným a slábnoucím vlasům. Vlasy jemně čistí a zlepšuje jejich sílu. Účinek znatelný již po prvním použití. Vhodný pro každodenní použití. Nová řada pánské péče Goldwell Dualsenses For Men obsahuje produkty péče a stylingu speciálně vyvinuté pro potřeby mužských vlasů. Poskytuje přesně to, co muži vyžadují: nekomplikované, účinné produkty. Nový Recharge System s instant microfluid technology a Guayana - kofeinovým komplexem je speciálně vyvinut pro potřeby mužských vlasů. Poskytuje okamžité výsledky v podobě silnějších, zdravějších a viditelně revitalizovaných vlasů.

 


ObrazekGOLDWELL DUALSENSES FOR MEN - HAIR & BODY SHAMPOO 300ml, 1500ml. Goldwell osvěžující gelový šampon určený pro muže na mytí vlasů a celého těla. Vitalita a energie pro normální vlasy, čistí, revitalizuje a pečuje o vlasy a pokožku hlavy, zlepšuje pružnost vlasů. Intenzivní svěžest a decentní vůně pro perfektní start do nového dne. Obsahuje vitalizační formuli s přírodními částicemi glukózy pro více energie, lesk a bohatší objem. Osvěží a oživí chladivým extraktem z máty. Krémová pěna propůjčí vlasům obzvlášť vláčný pocit a osvěží pokožku hlavy. Vhodný pro každodenní použití. Nová řada pánské péče Goldwell Dualsenses For Men obsahuje produkty péče a stylingu speciálně vyvinuté pro potřeby mužských vlasů. Poskytuje přesně to, co muži vyžadují: nekomplikované, účinné produkty. Nový Recharge System s instant microfluid technology a guarana-kofeinovým komplexem je speciálně vyvinut pro potřeby mužských vlasů. Poskytuje okamžité výsledky v podobě silnějších, zdravějších a viditelně revitalizovaných vlasů.

 


ObrazekGOLDWELL DUALSENSES FOR MEN - ACTIVATING SCALP TONIC 125ml. Goldwell posilující vlasové tonikum proti vypadávání vlasů pro muže. Vlasy a pokožku hlavy posiluje a oživuje a je určen pro všechny typy vlasů. Podporuje cirkulaci krve v pokožce hlavy a vyživuje kořínky vlasů. Má příjemný, chladivý efekt. Vlasové tonikum pro lesk, energii a objem. Nová řada pánské péče Goldwell Dualsenses For Men obsahuje produkty péče a stylingu speciálně vyvinuté pro potřeby mužských vlasů. Poskytuje přesně to, co muži vyžadují: nekomplikované, účinné produkty. Nový Recharge System s instant microfluid technology a guarana-kofeinovým komplexem je speciálně vyvinut pro potřeby mužských vlasů. Poskytuje okamžité výsledky v podobě silnějších, zdravějších a viditelně revitalizovaných vlasů.

 


ObrazekGOLDWELL DUALSENSES FOR - MEN POWER GEL  150ml
Goldwell silně tužící gel na vlasy speciálně vyvinut pro muže. Silné zpevnění a energie pro všechny typy vlasů. Poskytuje silné zpevnění a ochranu proti ztrátě hydratace a zlepšuje přirozenou pružnost vlasů. Nová řada pánské péče Goldwell Dualsenses For Men obsahuje produkty péče a stylingu speciálně vyvinuté pro potřeby mužských vlasů. Poskytuje přesně to, co muži vyžadují: nekomplikované, účinné produkty. Nový Recharge System s instant microfluid technology a guarana-kofeinovým komplexem je speciálně vyvinut pro potřeby mužských vlasů. Poskytuje okamžité výsledky v podobě silnějších, zdravějších a viditelně revitalizovaných vlasů.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×