Jdi na obsah Jdi na menu
 


Freeport v pohybu

14. 5. 2009
Máte radi pohyb, pocit přívalu energie, zdravý životní styl a zábavu zároveň? A co výhodné nákupy? Příjemný nákupní den strávený podle vašich představ s uspokojivým závěrečným úlovkem, ani to nezní špatně, že? Freeport International Outlet našel způsob, jak obě záležitosti atraktivně propojit.
 
Přijďte se 13.6. od 10:00 – 18:00 do Freeportu podívat na 2. česko – rakouský Freeport Aerobic Open Cup, který bude obrovským sportovním zážitkem pro soutěžící i pro diváky. Na soutěžní ploše TEAM-X, která bude umístěná v areálu Freeportu, se představí více než 250 sportovců od 4 roků z Čech, Rakouska i ze Slovenska.
 
A že se bude na co koukat, o tom svedčí i rekordní účast v minulém roce: 5. 800 diváků, což představuje český rekord v účasti na sportovní akci tohoto typu. Tento rok se pokusíme rekord překonat. Přidejte se!
 

Soutěžit se bude v různých kategoriích z oblasti aerobicu a tanca. Soutěžní kategorie Sportovní aerobic, Step show, Team aerobic show, Rekreační aerobic a Rekreační step doplní v průběhu dne jedinečné krátké soutěže bojových a gymnastických sportů a módní mikropřehlídky...

Obrazek

A samozřejmě, nezapomeneme ani na nákupy! Kromě zážitku ze sportovních výkonů za doprovodu hudby, se vám pod křídly Freeportu nabídne 65 obchodů se zbožím od více než 200 značek světového jména, v kterých se slevy pohybují od 30 – 70 %. Přijďte do Freeportu pobavit se a nakoupit značkové oblečení za fantastické ceny. Zlákáme vás?

 
FREEPORT INTERNATIONAL OUTLET 
je prvním outletovým centrem v ČR a je jedním z největších nákupních center svého druhu ve střední Evropě. Návštěvníci mají na výběr z více než 200 světových značek v 65 obchodech. Nikde jinde nekoupíte značkovou módu levněji! Freeport prodává značkovou módu za ceny, které jsou díky unikátnímu obchodnímu systému minimálně o 30 až 50 % nižší než v běžných obchodech. V období speciálních slevových akcí mohou být ceny dokonce až o 70 % nižší. Překvapivě nízkých cen Freeport dosahuje tím, že značkové obchody zde nabízejí zboží z právě dobíhajících kolekcí. Jedná se o produkty, které ve svých domovských značkových prodejnách ustoupily nově přicházející kolekci. Pestrá paleta nejen módního zboží nabízeného v outletovém centru Freeport tak obsahuje hodnotné kolekce mezinárodních top návrhářů, které jsou k dispozici za bezkonkurenční ceny.
 

Freeport garantuje svým zákazníkům nejnižší ceny. Najdete-li stejné zboží, které jste koupili ve Freeportu, za nižší cenu v jiném obchodě v České republice, bude Vám vrácen rozdíl v ceně. Garance platí měsíc ode dne Vašeho nákupu a nevztahuje se na speciální nabídky, výprodeje a nákupy na internetu. Freeport se nachází na hraničním přechodu Hatě u Znojma. www.freeport.cz

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×