Jdi na obsah Jdi na menu
 


FITNESS YOGHURT – NOVÉ CEREÁLIE OD NESTLÉ

27. 4. 2007

Výrobce snídaňových cereálií NESTLÉ Fitness zareagoval na stále rostoucí popularitu jogurtů rozšířením stávající řady produktů o nový výrobek – NESTLÉ FITNESS & YOGHURT. Může se tak nyní pochlubit již čtyřmi příchutěmi lahodných cereálních lupínků Fitness – natural, ovocné, čokoládové a nově i jogurtové.

Cereálie FITNESS jsou chutné a kvalitní celozrnné lupínky, které obsahují 9 druhů vitaminů (E, C, B1, B2, B6, B12, niacin, kyselina pantotheová, kyselina listová) a vlákninu. Dále mají vysoký obsah vápníku a železa. Jsou určeny lidem, kteří žijí aktivně a dbají na zdravý životní styl.

Jogurtová příchuť potravin je v České republice velmi oblíbená. V průběhu dubna až června proběhnou v obchodech ochutnávky nového produktu NESTLÉ FITNESS & YOGHURT a další promo akce. Lupínky budou k dostání v 300g balení.

Obrazek

DMOC: 59,90 Kč

K dostání v hypermarketech, supermarketech a DM drogeriích

ZAJÍMAVOSTI O JOGURTU

Jogurt se stal synonymem zdravé výživy a zdravého způsobu života. Již po staletí lidé využívají jeho blahodárné účinky na střevní mikroflóru, ale ve velkém se začal vyrábět teprve na počátku 20. století. Původně se jogurty nechávaly kysat přímo ve skleničkách, ve kterých se později prodávaly. Díky veliké oblibě tohoto mléčného výrobku se brzy muselo přistoupit k sériové výrobě v obrovských mlékárenských nádržích. V roce 1933 se poprvé objevil ovocný jogurt JOVO, který byl vyroben v Radlické mlékárně na pražském Smíchově. Radlická mlékárna byla tenkrát pojmem známým v celé Evropě Tato mlékárna si později nechala postup výroby patentovat a prodávala licence po celém světě. Dnes je jogurt jedním z nejoblíbenějších snídaňových a svačinových pokrmů. Lékařství a moderní věda o výživě zařazují jogurty mezi výrobky, které podporují biologickou aktivitu vitamínů a minerálů, včetně stopových prvků.

Více informací o cereálních výrobcích od Nestlé naleznete na: www.nestle.cz; www.cerealie.cz

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×