Jdi na obsah Jdi na menu
 


Energizující a pročišťující luxusní francouzská kosmetická řada Elicey

5. 7. 2010

Obrazek

Naše pleť je vystavována každodenním útokům okolních vlivů, čímž se energie buněk tak často a rychle neobnovuje - tímto způsobem dochází k urychlení procesu stárnutí. Jsme přetíženi moderním životním stylem a toužíme se nadýchat čerstvého vzduchu...toužíme po fyzické i psychické pohodě a mladistvém vzhledu...

Energizující péče o pleť - Elicey - se nechala inspirovat ideály Matky přírody a vyvinula čistě přírodní a organické produkty 100% posilující pleť, které splňují požadavky žen žijících ve městech a žen, které si uvědomují nedostatky svého životního stylu...
Elicey jsou 100% přírodní produkty k péči o pleť obličeje i celého těla. Tyto produkty obsahují pročišťující látky (protismogové) a pokožku chrání před škodlivými účinky stresu či nedostatku spánku v důsledku hektického způsobu života.

Obrazek

 

V našem programu k "probuzení smyslů" kompletní péčí o pokožku je dbáno především na toto:

 

  • vyvinuli jsme komplex aktivních pročišťujících složek pro ochranu a vitalitu pokožky a také pro povznesení ducha, působící v dokonalé harmonii
  • osvěžující a energizující vůně jednotlivých produktů jsou vytvořeny s pomocí čerstvých mandarinek, citronů a pomerančů smíchaných se sladkým Ylang-ylang, jež se stal srdcem této vůně, vůně fialky a mimosy zde vrcholí v mandlovém základu
  • pokožce dodává hladkost, pevnost a krásnější vzhled, sametová struktura pokožky se stává lákavější na dotek i pohled
  • přináší požitek ze zářící a zdravě vypadající pokožky díky osvěžujícím účinkům, dlouhotrvající hydrataci vnější vrstvy kůže, důkladnému očištění pokožky od nečistot, dodávající vitalitu a hloubkovou regeneraci, bohatou výživu pro účinný boj pokožky s okolními vlivy prostředí a civilizačním stresem..
  • s obsahem zdraví prospěšných a aktivních organických ingrediencí - efektivní kosmetická řada organických produktů respektujících vaše zdraví
  • zakázány jsou jakékoli umělé vůně a parfémy, chemická barviva a konzervanty, silikon, minerální oleje, parabeny...
  • obsahuje složky certifikované podle organizace Ecocert a nesoucí také francouzskou certifikaci Cosmebio
  • žádné testy na zvířatech!!
  • dermatologicky testováno s obsahem látek minimalizujících riziko alergických reakcí
  • produkty jsou v recyklovatelných obalech - respekt k životnímu prostředí je samozřejmostí, a to od použitých surovin až po finální výrobky

 

Produkty jsou rozděleny do několika řad pro péči o pleť a pro péči o tělo..

Čištění... Jemná, důkladná a pravidelná očista pokožky je nezbytná pro optimální péči a pro dosažení rozzářené pleti. S Elicey programem Čistící péče o obličej budou další jednotlivé kroky péče o pokožku účinnější a efektivnější. Další neocenitelnou výhodou péče Elicey je působení proti stárnutí s extraktem z organického fíku, který poskytuje pleti svěžest, hydrataci a pocit zdraví.

Hydratace…Pomoci tělu uchovat si důležitou hladinu hydratace vám usnadní Elicey fíkový extrakt, který zpomalí její pokles, čímž udržuje ucelenost horní vrstvy pokožky a aktivuje její ochranné funkce. Produkty stačí používat 1x denně pro dosažení viditelného zlepšení elasticity (pružnosti) a poddajnosti kůže. Vyhlazovací efekt nesporně poskytne nejen pleti, ale i vaší mysli pro pocit větší pohody a zdraví.

Revitalizace… Obohacená formule s přírodními aktivními složkami je neodmyslitelnou součástí pro opravdu účinné hloubkové omlazení. Elicey Revitalizační péče o pleť obličeje a dekoltu obnovuje energii ztracenou během dne. Vysoce koncentrovaný koktejl účinných látek speciálně vyvinutých pro tyto přípravky, s aktivním složením pro rychlou absorbci a podkožní mikrocirkulaci je přímo elixírem pro hedvábně jemnou pokožku v jakémkoliv věku. A to okamžitě po proniknutí do pokožky.

 

Obrazek

 

Výživa… Nezbytné mastné kyseliny, antioxidanty a ochranný vitamin E hrají důležitou roli v péči o soudržnost buněčných membrán a v udržení jejich dobré funkce za příznivých podmínek, projevujících se na vitalitě pokožky. Toto aktivní složení se 100% koncentrovanou formulí v programu Elicey Výživné péče o pleť obličeje vás překvapí svým plnohodnotným účinkem.

Zklidnění… Objevte kouzlo bambuckého másla - plodu z posvátného afrického stromu, tradičně nazývaného "Strom tisíců ctností". Poskytne pokožce bezkonkurenční zklidňující sílu pro dosažení výjimečné pružnosti a hladkosti pleti. Na aktivní rostlinný extrakt, který dělá pokožku jemnou, pružnou a atraktivně přitažlivou, si vaše tělo i mysl jednoduše vybuduje "zdravou závislost". Skutečný poklad Elicey Zklidňující řady pro péči o tělo s bohatou a koncentrovanou formulí.

Obrazek

Relaxace… Nechte se unášet rituální a smyslnou masáží, zatímco je vaše pokožka vyživována, ochraňována a revitalizována jedním ze tří masážních olejů Relaxační řady Elicey. Rozprašte malé množství masážního oleje do dlaní, zahřejte ho a masírujte jím nejdříve dlaně a potom celou oblast, kterou jste si pro masáž vybrali. Používejte často!

Zpevnění… Vrcholné dílo Elicey kosmetické řady péče o tělo. Pro efektivní tvarování postavy s osvědčenými aktivními ingrediencemi. Nemastný, vyživující fluid s efektivním tonizujícím účinkem už po první aplikaci. Vysoce koncentrované rostlinné extrakty, bioaktivní složení, s obsahem čistého kofeinu, s výjimečnými zeštíhlujícími ingrediencemi o více než 8%, a udržujícími pokožku po dlouhou dobu hladkou a napjatou, je tento výrobek tím nejlepším pro zformování nejen postavy, ale i vašeho sebevědomí. Bez obsahu alkoholu kvůli prevenci vysušování kůže.

ObrazekAktivní pročišťující ingredience… Díky výtažkům z kukuřičných zrn je pleti poskytována aktivní složka nazývající se myoinositol, která zvyšuje bio-regeneraci díky Adenosine TriPhosphate už v nitrobuněčném systému a chrání tak buňky před negativními ionty získanými ze znečištěného ovzduší a z kouření.

Hydratace s organickým fíkovým extraktem... Organický extrakt z čerstvého fíku je bohatý na pektiny, obzvláště na kyselinu galakturonovou a volné cukry, ale také na Alpha Hydroxy kyseliny. Hydratace těmito látkami obnovuje v pokožce přirozenou schopnost zvlhčování a zdokonaluje hydratační procesy v horní vrstvě pokožky.

Organické bambucké máslo… Bambucké máslo se pyšní vlastnostmi, které jsou naprosto nezbytné k ovlivnění a zpomalení procesu stárnutí kůže. Je velmi uznávané pro své uklidňující, ochranné a hydratační vlastnosti na pokožku i vlasy.
 
 
 
Distribuce v ČR a SR: Blanka Zámečníková, NAJADA – přírodní a eko produkty, Horova 1154/1, 400 01 Ústí nad Labem, tel.: 475 200 700, mob: 777 232 856
 
Produkty můžete zakoupit mimo jiné i v e-shopu www.najada.eu
Více informací získáte na www.elicey.cz
 
Náhled na produkty:

http://www.najadashop.cz/energizujici-a-procistujici-biokosmetika-elicey/  

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Znám!

(Eva, 27. 6. 2010 23:08)

Tohle je opravdu luxusní záležitost. Doporučuji všem.

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×