Jdi na obsah Jdi na menu
 


E-COLOR - internetový obchod s největší nabídkou tapet a fototapet na internetu

20. 4. 2009

Obrazek

Internetový obchod s největší nabídkou tapet a fototapet na internetu, širokou škálou nástěnných a okenních dekorací, samolepících bordur, dětských samolepek a samolepících fólií. Na našich stránkách naleznete nafocené dětské pokojíčky a další interiéry pro Vaši inspiraci. Dále nabízíme kusové koberce firmy Arte Espina a interiérové a fasádní barvy.
 
 
Naším stěžejním programem jsou tapety, které se vrací do módy a dokonce vypadají velmi dobře. Tapetováním lze rychle a cenově výhodně změnit či oživit tvář interiéru nebo dodat nový lesk staršímu nábytku. Tapety dokáží zakrýt nerovnosti povrchu a mohou částečně působit i jako protihluková bariéra. V očích mnoha lidí je tapetování spojeno s velkým úsilím a s výsledkem, který neodpovídá očekávání. Moderní materiály a pomůcky však všechno velmi usnadňují.
 
 
Před tím, než půjdeme vybírat konkrétní tapetu, bude potřeba změřit velikost tapetované plochy. Rozměry jsou důležité pro výpočet potřebného množství materiálu a stejně tak je dle rozměru tapetované plochy potřeba vybírat vhodné velikosti motivů tapet. Velké tvary se na sebe napojují obtížněji než tvary drobné a obrazce široké půl metru nebudou vhodné do ne příliš prostorné předsíně.
 
 
Ceny tapet se odvíjí především od jejich kvality a trvanlivosti, obyčejné papírové začínají na sto korunách za roli, za roli vliesové tapety zaplatíte 300–600 korun. Při nákupu je třeba dbát na to, zda mají role tapet stejný vzorek a stejné výrobní číslo a zda jsou opatřeny údaji o kvalitě, způsobu lepení a údržbě tapet.


Tapety nabízejí nepřeberné spektrum povrchových struktur, barev a nosných materiálů.
 
 
Mezi našimi zákazníky jsou nejoblíbenější vliesové tapety – tento druh tapet je relativně nový a díky jednoduchému zpracování se těší velké oblibě. Jsou vyrobeny ze speciální buničiny a polyesterových vláken s přídavkem polymerového pojiva. Tato struktura dává tapetám pružnost a pevnost.
 
Mnohostranné výhody:
  • lepí se za sucha (lepidlem se natírá pouze stěna, tapeta se přikládá suchá)
  • překlenují jemné trhliny v podkladu – ideální pro rekonstrukce panelových domů
  • tapety jsou nehořlavé
  • odstraňují se velmi lehce beze zbytků
  • jsou omyvatelné, stálobarevné, jemné k pokožce a lépe zpracovatelné než tapety papírové
  • jako každé tapety tvoří tepelnou a zvukovou izolaci
  • vyrábí se barevné, vzorované

 

Obrazek

Fototapety

Obrazové tapety prožívají v současné době malou renesanci. Fototapety doporučují také profesionální designéři a vytvářejí s nimi opravdu krásné interiéry. Je to levné, rychlé a nezůstane po tom takový nepořádek, jako při malování. Navíc máme k dispozici spoustu různých vzorů. Doporučovali bychom spíše hezky barevné a zářivé tapety, které mají příznivý vliv na lidskou psychiku. Pro relaxování je nejlepší zvolit tapety se vzorem moře nebo trávy. Musíte je ale taky sladit s okolním nábytkem a celým interiérem.
Jejich lepení není složité, při trošce zručnosti to zvládne i laik, lepí se jako papírové tapety tzn. za mokra a obvykle se sesazují s více částí (2, 4 nebo 8 dílů).
 
 

Obrazek

 
Více se dozvíte na našich stránkách www.e-color.cz
 
 
SKYPE: e-color.cz
ICQ: 465 991 413
mobil: 608 449 590

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

už od 99.-

(pavlinkaaa, 22. 6. 2009 22:40)

vliesové se dají koupit už od 99.-

http://www.kralovstvitapet.cz/

úúúúúúúžasnééééé

(Mája, 3. 5. 2009 12:15)

Děkuji za skvělý tip, už mám uloženo. Přes prázdniny budeme předělávat dětské pokoje tak si určitě vyberu.

fotky

(Petra, 25. 4. 2009 13:18)

Díky za tip na skvělý obchod. Strašně se mi líbí že u spousty tapet jsou fotky jak to vypadá v interiéru člověk si to může lépe představit. Navíc výběr tapet je opravdu veliký. Díky, díky. Petra

Skvělý web

(Bára, 24. 4. 2009 18:31)

Díky reklamě u Vás jsme objevila skvělý web a konečně už vím co dám na zeď nad pracovní desku kuchyňské linky - omývatelnou tapetu (nechtěla jsem klachličky) a co na skla sprchového koutu. Díky za tip na skvělé stránky!

.....

(Míša, 23. 4. 2009 13:34)

Tapety jsou náááádherný!!!

Nádherné!!

(Maru, 22. 4. 2009 1:54)

Tak jsem nakoukna. Tapety jsou nádherné!!! Stránku jsem si uložila a až budeme malovat určitě něco vymyslím. Mě se tapety strašně líbí. Nemusí být všude, jen třeba jedna stěna nějaké výrazné, líbí se mi takové ty ornamenty třeba bílo-černá nebo vínová s černou.... Díky za tip!!

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×