Jdi na obsah Jdi na menu
 


Douwe Egberts Grand Aroma Instantní

13. 9. 2008

Obrazek

Chuť na něco nového aneb spotřebitelské trendy?
 
Káva je fenomén, který každý z nás zná. Káva je jak dobrým startem dne, tak i jeho dobrým závěrem. Dobrá káva se může pít kdekoli a kdykoli, a to jako společenská záležitost i jako obřad zcela soukromý. V dnešní době už najdete tisíce nejrůznějších rad, jak kávu připravit. Někde Vám může, jinde naopak nemusí chutnat, ovšem pokud jde o opravdovou kvalitu, většinou se na ní shodneme všichni.
 
Někteří spotřebitelé preferují kávu praženou, jiní instantní. Existují země, kde se téměř výhradně pije káva rozpustná. Bez povšimnutí určitě nemůžeme nechat, že na padesát procent českých spotřebitelů si podle posledních průzkumů pochutnává jak na kávě instantní, tak i mleté. Nedávný výzkum společnosti Insites Consulting uvádí, že u své instantní kávy čeští spotřebitelé hledají aroma a chuť kávy mleté.
 
Jako reakci na uvedené spotřebitelské trendy a preference přichází Douwe Egberts na trh s novinkou Grand Aroma Instantní, která kvalitativně navazuje na nejoblíbenější (nejprodávanější) prémiovou mletou kávu Grand Aroma.
 
Grand Aroma Instantní nyní přináší ve zcela novém obalu jedinečného designu tu nejvyšší kvalitu, intenzivní kávové aroma a chuť, které je pro kávu Douwe Egberts Grand Aroma velmi charakteristické.
 
Kávu DE Grand Aroma Instant lze koupit ve všech hypermarketech v gramáži po 100 g a 200 g. Doporučená cena je 119,90 Kč (100g) a 199,90 Kč (200g).
 
 
Příprava kávy Grand Aroma je velmi snadná: 1–2 lžičky Grand Aroma stačí ve vašem oblíbeném hrnečku zalít vařící nikoliv však vroucí vodou a pak už si jen užívat intenzivní vůni a plnou chuť, kterou tolik milujete na své kávě.
 
Více o kávě Douwe Egberts najdete na www.douwe-egberts.cz
 
O značce Douwe Egberts

Sara Lee Corporation, která vlastní značku Douwe Egberts, patří ke třem největším výrobcům kávy na světě. Na českém trhu nabízí mj. široký sortiment pražené (zrnkové, mleté) a instantní kávy. Portfolio značky je natolik pestré, aby uspokojilo veškeré milovníky kávy. Na českém trhu působí od roku 1992 její dceřiná společnost Sara Lee Czech Republic, a.s.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×