Jdi na obsah Jdi na menu
 


Douwe Egberts a Pickwick – kouzelná vánoční nadílka

toccata_novy_obal_web.jpgPrvní adventní neděle je za námi a na scénu nastupuje předvánoční horečka. Ale na samém konci předvánočního úklidu, pečení cukroví, vybírání stromečku a nákupu dárků nás čeká sladká odměna - den, kdy jsou si snad všichni blíž a atmosféra je naplněná láskou, klidem a pohodou - zkrátka duchem Vánoc.

Značky Douwe Egberts a Pickwick přinášejí skvělé tipy na vánoční dárky, protože bez skvělé kávy a čaje se neobejde žádné vánoční setkání s rodinou či přáteli.
vizual-de-excella--espresso.jpgNechte se inspirovat kávou Douwe Egberts Excella či Espresso a dopřejte skvělou chuť kávy sobě i svým blízkým. Chvíli, na které vám záleží, si můžete vychutnat s prémiovou kávou Excella, vyrobenou 100% z odrůdy Arabica. Váš espresso kávovar jistě ocení také luxusní kávu Douwe Egberts Espresso, která je složená výhradně z vybraných zrnek odrůdy Arabica.
Milovníkům čaje a originálního designu jsou určeny dárkové kazety čajů Pickwick. Konvička či hrníček na čaj potěší každého, navíc si na vás obdarovaný nad šálkem lahodného čaje pokaždé vzpomene.
 

darkove-baleni-zelene-caje_cmyk_300dpi.gif

Pickwick nabízí nejširší a nejnápaditější kolekci dárkových čajových kazet, které obsahují oblíbené příchutě, čaje oceněné Volbou spotřebitele a také letošní novinky. Můžete si vybrat z oblíbených ovocných kolekcí s hrníčkem nebo konvičkou v novém designu. Hrníčky jsou větší než dříve, abyste si z nich mohli vychutnat o pár doušků lahodného čaje více. Letos jsou na trh nově uvedeny kazety s šálkem nebo konvičkou ve tvaru maliny. Kazeta zelených čajů s velkým skleněným hrnkem potěší milovníky zdravého životního stylu.

promobaleni-konvice_jahoda_cmyk_300dpi.gif

Jasným hitem letošních Vánoc pak je kazeta s malovacím hrnečkem. Děti jistě ocení možnost vyrobit si vlastní originální dárek, a proto dárková kazeta Pickwick obsahuje nejen tři druhy oblíbeného ovocného čaje Pickwick Kouzlo Ovoce, ale také hrníček a štětec se žlutou, červenou, modrou a zelenou akrylovou barvičkou. Dopřejte jim možnost vykouzlit krásný dárek k Vánocům! Navíc na stránkách www.pickwick.cz probíhá soutěž o nejkrásnější malovaný hrneček. Autor vítězného hrnečku získá celoroční zásobu čaje Pickwick.
 

hrnek-namaluj-si-sam_zleva.jpg

A ještě jeden nápad: Znáte ty trapné situace, kdy se do dveří hrne návštěva, s níž jste nepočítali, a samozřejmě nese dárek. Pro takové příležitosti je káva Douwe Egberts i čaj Pickwick ideálním řešením, stačí je hezky zabalit. A i kdyby náhodou žádná „přepadovka“ nedorazila, čaj a káva se doma nikdy neztratí.
Více informací na www.pickwick.cz a www.douwe-egberts.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Super výdělek

(Petra, 17. 3. 2013 17:41)

Čau vespolek. Letos koluje po internetu nová forma přivýdělku, velice snadná na pochopení! Sama si takto vydělávám už od ledna a fakt mě to nadchlo... Do práce chodit sice nepřestanu, nicméně když to jde, tak to dojím, co to jde!! Přečtěte si to taky na www.CervenaCerna.cz

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×