Jdi na obsah Jdi na menu
 


DOKTORKY

16. 5. 2010
Od soboty 8. května pravidelně o víkendech v 16:50 hodin
 
Na Zone Romantica zavítají od května dvě šikovné a vzdělané ženy, povoláním lékařky. Nový seriál pro ženy nazvaný Doktorky nás blíže seznámí s tím, jak namáhavá může práce lékařek být. Budete sledovat vzlety i pády, které jsou každodenní součástí jejich povolání.
 

 

Martha a Christina pracují obě na ženské klinice. Každá z jiné generace, přesto obě profesionálky se stejným zaujetím pro práci, kterou dělají. Denně prožívají utrpení i radosti, bojují proti neetickému chování. Jejich pacienti pro ně představují hnací sílu, díky které má smysl překonávat nelehké situace, jež nastávají každý den. Široká škála problému je dohání na každém rohu.  Od euthanasie, přes Downův syndrom, ale i nevěru či různá lékařská pochybení, až po předsudky související s porody. Jejich osobní život musí jít často stranou.

Obrazek

Sny, naděje a zklamání vyplňují nový seriál v každém díle. O tom, že lékařská praxe opravdu není procházka růžovou zahradou se můžete přesvědčit na Zone Romantica pravidelně vždy v 16: 50 hodin o víkendech.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×