Jdi na obsah Jdi na menu
 


Do sychravého podzimu a třeskuté zimy vyražte v pohodě s HUDYsportem

10. 9. 2009
ObrazekPodzim a zima: dvě roční období, která pro přírodu znamenají čas útlumu, odpočinku a spánku a člověku evokují převážně chladné a sychravé počasí. Přitom ale ani jedno není obdobím, kdy by člověk musel rezignovat na pobyt venku a oddat se „zimnímu spánku“ až do jara. S kvalitní outdoorovou výbavou z HUDYsportu si totiž můžete venkovní aktivity vychutnat naplno. Z nové kolekce podzim/zima si určitě vyberete, ať už potřebujete nové boty, funkční módní oblečení, freerideové lyže, batoh nebo třeba toužíte vyzkoušet vybavení pro skialpinismus.
Pro pobyt v podzimní a zimní přírodě se každému vyplatí mít kvalitní vybavení. Ať už patříte ke „svátečním“ turistům a milujete dlouhé procházky barevnou podzimní krajinou anebo sezónním sportům holdujete naplno a svůj život bez lyží, snowboardu nebo třeba sněžnic si vůbec nedokážete představit. HUDYsport právě představil novou kolekci pro období podzim a zima, která je určena všem, kteří v chladnějším ročním období vyráží ven. V každé prodejně HUDYsportu si nyní můžete vybrat z rozmanité sezónní nabídky špičkových produktů světových značek, které vám zaručí, že podzim a zimu strávíte v pohodě, suchu a teple.
Barevná podzimní túra
Vydejte se na výlet do barevné podzimní přírody a užijte si ji naplno, i když třeba trochu prší nebo chlad „zalézá za nehty“. Nepostradatelnými společníky pro vás budou: nepromokavá, ale prodyšná bunda, ideálně s goretexovou membránou, hřejivá izolační vrstva v podobě puloveru z lehkého fleecu, hardshellové svrchní kalhoty, kotníkové pohodlné boty s goretexovou membránou a batoh, do kterého se všechno vejde.
Čistý požitek z bílé zimy
Konečně je tu sníh a můžete vyrazit na sjezdovku – třeba na nových lyžích. Co ale místo sjezdu vyzkoušet sněžnice, staletími prověřený prostředek pro pohyb na sněhu, a objevovat krásy bílé zimní krajiny z trochu jiné perspektivy? Pro každý případ se budou hodit lyžařské kalhoty, které nepromoknou a neprofouknou; kvalitní zimní bunda do náročnějších klimatických podmínek, hole pro trekking i lyžování, a lehká, přiléhavá čepice.
BUNDA
ObrazekWomen´s Upland Jacket, The North Face®
Sportovní, nepromokavá bun  da s podšívkou, určená k využití po celý rok. Bunda má plně stavitelnou kapuci, odvětrávání v podpaží a je sbalitelná do levé kapsy.
Materiál: HyVent™ Hmotnost: 620 g (M) Velikost: XS-XXL Barva: černá, červená
CENA HUDYsport: 3350 Kč
 Obrazek
Women‘s Atlas TriClimate™ Jacket, The North Face®
Bunda, která vás bude provázet celým zimním obdobím. V teplejších slunečných dnech je možné jednoduše vyjmout vnitřní izolační vložku. Má odepínací kapuci a odvětrávání v podpaží.
Materiál: HyVent™, 200 fleece Hmotnost: 1205 g (M) Velikost: XS-XL Barva: červená, bílá, černá
CENA HUDYsport: 5890 Kč
 
KALHOTY
ObrazekKalhoty Range Lady, Direct Alpine
2-vrstvé hardshellové svrchní kalhoty s podšívkou vhodné pro celou řadu nejrůznějších outdoorových aktivit – od turistiky po lyžování. Kalhoty mají zvýšený zadní pas, dvě přední, jednu boční a jednu zadní kapsu kryté légou, anatomicky tvarovaná kolena, regulaci šířky nohavic (druk), zipové rozepínání s všitým klínem.
Materiál: 2-vrstvý laminát (100% Nylon) s PU porézní membránou, DWR Hmotnost: 620 g (M)
Velikost: XS-XL  Barva: černá
CENA HUDYsport: 2990 Kč
 Obrazek
Touring Softshell Pants, Wild Roses
Dobře padnoucí a slušivé softshellové kalhoty pro dámy. Mají dvě přední kapsy a jednu zadní, zvýšený pas regulovatelný v bocích suchým zipem, sněhové límce na nohavicích a zesílenou vnitřní část nohavic.
Materiál: Soft Shell Powder  Hmotnost: 500 g (M) Velikost: S-XL Barva: černá
CENA HUDYsport: 4850 Kč
 
PULOVER
ObrazekWomen's TKA 100 Glacier 1/4 Zip,The North Face®
Lehký a zároveň hřejivý pulover s dlouhým zipem. Microfleecové vlákno s luxusní konečnou úpravou poskytuje tepelný komfort s minimální hmotností. Poskytuje teplo i za mokra, rychle schne a je speciálně ošetřený proti žmolkování.
Materiál: TKA 100 fleece Velikost: XS-XL Barva: modrá, černá, červená
CENA HUDYsport: 1490 Kč
 
ČEPICEObrazek
Classic Beanie Toque, Arc’teryx
Vlněná čepice ve čtyřech barevných provedeních. Parádní doplněk pro příznivce špičkových výrobků této kanadské firmy.
Materiál: 100% vlna Barva: oranžová, červenohnědá, hnědá, černá
CENA HUDYsport: 790 Kč
 
OBUV
ObrazekAlaska GTX/Alaska Lady GTX, Hanwag
Velmi pohodlná a pevná celokožená turistická bota s goretexovou membránou patří k nejvyhledávanějším modelům v této kategorii a používá ji i Horská služba ČR a je také certifikována jako pracovní obuv. Bota má pryžovou vrchní vrstvu chránící proti oděru, ventilaci Air Pulse System. Měkký horní okraj boty a jazyku vám umožní pohodlný pohyb a chůzi. Minimum švů snižuje možnost mechanického poškození.  
Svršek: kůže Nubuk Podšívka: GORE-TEX® Mezipodešev: PU s tvarovou pamětí Podešev: Vibram® Fuorá  Hmotnost: 1924 g (pár vel. 42 pánské), 1512 g (pár vel. 38 dámské) Rozsah velikostí: 39,5-49,5 (pánská), 36-43 (dámská) v EU
CENA HUDYsport: 5990 Kč
 
BATOHObrazek
Quantum 70+10, Deuter
Cestovatelský batoh s malým externím batůžkem, který lze jednoduše odepnout a použít na jednodenní výlety či jako příruční zavazadlo do letadla. Mezi jedinečné přednosti batohu Quantum 70+10 patří: zádový systém Vari Quick, polstrované ramenní popruhy, polstrovaný bederní pás, výškově nastavitelné víko s kapsou na zip, zipem oddělitelná spodní komora batohu, boční síťované kapsy, praktický přepravní obal a zároveň pláštěnka a v neposlední řadě i přední přístup do batohu díky velkému zipu ve tvaru U.
Materiál: Ripstop-Polytex, Duratex; Objem: 70+10 l;  Hmotnost: 2950g; Rozměry: 83x38x25 cm; Barva: černá/šedá
CENA HUDYsport: 4490 Kč
 
ObrazekHOLE
Expedition Pole, Black Diamond®
Třídílná kompaktní hůlka se zavíracím systémem Flick Lock. Ideální pro ty, kteří potřebují co nejkratší hůl ve složeném stavu.
Hmotnost: 610 g (pár) Rozměry: 62-140 cm
CENA HUDYsport: 2350 Kč

 

LYŽEObrazek

Storm Freeride, Storm
Ideální lyže do hlubokého sněhu. Tak jako vás nese surfařské prkno na vlnách, tak vás nese Storm Freeride v prašanu . Geometrie (špička - střed – pata)
CENA HUDYsport:  9900 Kč

 

ObrazekSNĚŽNICE

Easy Step, Warp
Moderní 30" sněžnice tvaru Y s vysokou nosností, ALU rámem, přezkovým vázáním pro pohodlnou a bezpečnou fixaci nohou.
Barva: oranžová eloxovaná; Délka: 78 cm; Hmotnost: 1800 g (pár); Konstrukce: svařovaný ALU rám; Materiál: ALU; Nosnost: 120 kg

CENA HUDYsport:  2290 Kč

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×