Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dieta od A do Z na TV PAPRIKA

16. 5. 2010
Od 10. května pravidelně ve 20:00 hodin
 
Mnozí lidé zápasí s citlivostí, případně alergií na různé potraviny nebo s takovými chorobami, které si vyžadují speciální jídelníček. Speciální životospráva ovšem ještě nemusí znamenat méně kvalitní nebo méně hodnotné stravování. Naopak, když si správně vybereme suroviny k vaření a použijeme dobře vymyšlený recept, může být taková strava dokonce i hodnotnější.
 
Pořad Dieta od A do Z provede diváka malou abecedou diety obsahující dietetické informace týkající se tří důležitých okruhů chorob. Nový pořad poskytuje praktické rady lidem alergickým na mouku a/nebo na mléko, dále pak diabetikům. Všem také nabízí dobře použitelné a zdravé kuchyňské recepty.

 

Obrazek

Za odborné dietetické asistence pomohou jednotlivé díly tohoto seriálu pacientům v orientaci mezi rozličnými formami a teoriemi diety. Upozorní je na důležitost obezřetného a správného výběru surovin.
 

Poradí, čemu je třeba při nákupu věnovat zvýšenou pozornost a jak lze vynechat, případně čím je možno nahradit obvyklé ingredience nejrozšířenějších tradičních pokrmů, aby nevyvolaly alergickou reakci nebo nezpůsobily onemocnění.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×