Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dezert, který si můžete dovolit

8. 10. 2012

jahoda.jpg

Chcete zahnat hlad, přitom si pochutnat a navíc si nedělat výčitky, že jste si dopřála něco sladkého? Vyzkoušejte lehký dezertní jogurt od značky Yoplait. Výhodou jogurtů Yoplait LIGHT EXTRA je, kromě lehkého složení, také vydatná porce šťavnatého ovoce nebo neodolatelné čokolády, která zaplňuje téměř polovinu kelímku.
Společnost Yoplait myslí na zdraví a štíhlou linii při zachování prémiové mléčné kvality a v podzimním období přichází s novým designem jogurtů Yoplait LIGHT EXTRA, který vypadá jako sladkost, přitom má ale minimální počet kalorií a snížený obsah tuku. Průměrně pouze 60 kcal a 1,8 g tuku na jeden kelímek, proto si ho můžete bez výčitek dopřát vždy, když vás přepadne chuť na něco sladkého.
Užijte si čokoládu naplno!
Mlsáte ráda čokoládu? Pro milovníky čokolády LIGHT EXTRA připravil lehkou „čoko“ variantu, díky které nemusíte mít obavy o svoji štíhlou linii. Kromě čokoládové varianty je na českých pultech k dostání také meruňková, jahodová, kiwi a ananasová příchuť. Své chuťové buňky tak uspokojí úplně každý.
Snadné a rychlé řešení pro každého
 „Jogurty jsou z nutričního hlediska velice výhodné, dodávají tělu velké množství bílkovin a vápníku a navíc obsahují bakterie mléčného kysání s probiotickým účinkem, které příznivě podporují vaše zdraví. Kromě toho jsou snadným a rychlým řešením svačin,“ informuje o prospěšnosti jogurtů specialista na výživu MUDr. Petr Tláskal, CSc. z Fakultní nemocnice Motol v Praze. Nepromarněte proto svoji snahu zhubnout nebo si udržet linii nevhodným výběrem potravin – LIGHT EXTRA je bez přidaného cukru a obsahuje snížené procento tuku, proto je vhodný i pro diabetiky a osoby trpící kardiovaskulárním onemocněním. Na českých pultech k dostání již začátkem října 2012.
Cena: 11,90 - 12,90 Kč
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×