Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dejte tváří sbohem zimě: čistěte pleť přírodní kosmetikou a rozkvetete

15. 1. 2012

Problémy s pletí dokáží potrápit stejně ženy, muže i teenagery. Každý typ pokožky má totiž Achillovu patu. Že o ní víte, a proto chodíte čas od času ke kosmetičce? Pokud si myslíte, že to stačí, jste na omylu! Stejně jako Vaše zuby, i Vaše tvář potřebuje kvůli usazování nečistot každodenní, ne jen občasnou péči. Nepodceňujte domácí kosmetické rituály a zařaďte pravidelné čištění pleti do své osobní hygieny. Protože jedině čistá tvář je krásná. Zůstaňte styloví a dopřejte své pleti přípravky z té nejčistší přírody. Čisticí pleťová voda z kosmetické řady CHLORELLA PURA COSMETICS je vhodná pro každého. 

Zrcadlo, ptám se tě, která pleť je nejkrásnější na světě?
Ani suchá ani mastná, ani citlivá ani problematická. Základem krásné a zdravé pokožky žen, mužů i dospívající mládeže je vždy její čistota. Pravidelné čištění pleti vhodným kosmetickým přípravkem zásadně ovlivňuje to, jak naše pleť vypadá. Zbaví ji nežádoucích nečistot z ovzduší, z líčidel, odumřelých buněk z povrchu pleti a také mazu a potu. A i když si třeba v kosmetických procedurách nijak extra nelibujete, věřte, že Vaše pleť začne díky čištění konečně dýchat a regenerovat. Zanedbávání takové očisty naopak vede k ucpávání pórů, vzniku a rozšiřování akné či různých pupínků a k rychlejšímu stárnutí pokožky. Škody nenapraví ani nejluxusnější krém.               
Výběr správné kosmetiky je základ
Pořiďte si kvalitní a pro Vaši pleť vhodný čisticí přípravek. Pozor! Voda rozhodně pro očistu Vaší pleti nestačí. Málokteré pleti také vyhovují čisticí kosmetické přípravky s obsahem alkoholu, které pokožku často zbytečně dráždí a vysušují. Naopak, sázkou na jistotu jsou přírodní čisticí vody bez barviv a vůně. Pro dobrý a hlavně trvalý efekt zdravé a krásné pleti však musíte o její čistotu pečovat pravidelně. Tím, že ji budete zbavovat nečistot vždy ráno a také večer.
Proč večer?
„Ve dne se rozčilujeme, unavujeme, stresujeme, rezavíme a stárneme. V noci naopak odpočíváme, obnovujeme síly, regenerujeme a mládneme. Proto moudří lidé před spaním podpoří proces očisty a regenerace pokožky. Ideálně se k tomu hodí kosmetika ze sladkovodní řasy Chlorella pyrenoidosa, jejíž unikátní složka CGF urychluje regeneraci a hojení unavené či poškozené tkáně,“ říká Bob Dvořák, odborný poradce společnosti Chlorella centrum, která nabízí přírodní přípravky CHLORELLA PURA COSMETICS.
A ráno….???
Ač se to nezdá, pleť v noci intenzivně pracuje. Pomáhá totiž vylučovat z těla toxické látky.
A ty je žádoucí odstranit z pleti co nejdřív, tedy hned ráno. Platí to pro všechny, bez rozdílu pohlaví či věku.
Tip e-shopu www.chlorellacentrum.cz pro každou pleť
pletovavoda.jpgPleťová voda s CGF 150 ml
Čisticí pleťová voda z kosmetické řady CHLORELLA PURA COSMETICS je určena pro každodenní péči o všechny typy pleti, včetně citlivé a problematické. Účinnou látkou této přírodní pleťové vody je jedinečný růstový faktor CGF ze sladkovodní řasy Chlorella pyrenoidosa. CGF výrazně podporuje regeneraci a hojení tkání a růst tělu vlastních buněk. Na zdravou pleť působí čisticí pleťová voda blahodárně, problematickou pleť navíc zklidňuje. Snižuje tvorbu kožního mazu a výskyt rozšířených pórů, činí pleť hladkou. Díky vyvážené kombinaci aminokyselin, minerálů, vitamínů a dalších přírodních látek z unikátní zelené řasy urychluje regeneraci pleti a zpomaluje proces jejího přirozeného stárnutí. Neobsahuje barviva a není parfemovaná. Cena 130,- Kč.
Po vyčištění pleti naneste na obličej pleťový krém. I v tomto případě je důležitý jeho výběr dle typu pokožky. Pokud si nejste jisti, sáhněte opět do kosmetické řady CHLORELLA PURA COSMETICS. Regenerační krém s CGF 50 ml je vhodný pro každodenní péči o všechny typy pleti. Lehký hydratační krém činí pleť měkkou a hladkou, problematickou pleť s akné, lupénkou a atopickým ekzémem zklidňuje. Cena 150,- Kč.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×