Jdi na obsah Jdi na menu
 


DARUJTE K VÁNOCŮM „OSOBNÍHO KADEŘNÍKA“

9. 12. 2011

Korunou krásy každé ženy jsou vlasy. Správnou péčí a starostlivostí o ně, se nám odvděčí leskem, pružností a bohatou kšticí. Vždyť nejkrásnějším účesem jsou zdravé vlasy.

Chcete-li ženě udělat radost, kupte jí celoroční péči v podobě „osobního kadeřníka“. Výrobky kosmetické řady REVALID spojují vysoce efektivní složky do speciálního ošetřovacího komplexu, což nejen uvidíte, ale i pocítíte.
nepojmenovany-1.jpgPro posílení vlasů je vhodný revitalizující proteinový šampon a kondicionér REVALID s obsahem alantoinu, který zklidňuje vlasovou pokožku, která může být v zimě vysušená a napnutá. Velikost balení je 250 ml, doporučená cena šamponu je 160 Kč, kondicionéru 180 Kč.nepojmenovany-2.jpg
Pro vážněji poškozené vlasy je určen vysoce účinný přípravek Revalid Nutri-Repair Treatment obsahující panthenol, pšeničné proteiny a extrakt z ovsa, které spolu s alantoinem a deriváty aminokyselin tvoří keratin, základní stavební prvek vlasu. 150 ml balení je k dostání za 200 Kč.
nepojmenovany-3.jpgStav vlasů ovlivňuje řada vnitřních faktorů, a někdy proto nepomůže ani sebedokonalejší vnější péče. Pro začátek se proto doporučuje zvýšit přísun vitamínů a stopových prvků. Léčebná kúra pro obnovení vlasů Revalid. Volně prodejný lék je dostupný ve 30-, 120- nebo 270kapslovém balení v ceně od 195 Kč.
Přípravky Revalid jsou vhodné na všechny typy vlasů pro ženy i muže. K dostání pouze v lékárně.
Pro více informací navštivte www.ewopharma.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×