Jdi na obsah Jdi na menu
 


CLICK systém: Jak se uklízí v malých domácnostech?

4.jpg

Mnoho rodin žije v panelákových bytech, kde nebývá místa nazbyt a kvanta uklízecích prostředků, není kde skladovat. Často tak využíváme při úklidu pouze vysavač, v koupelně se tísníme s kbelíkem a mopem a z každé skříně na nás vypadne mnoho dalších uklízecích nezbytností. Návrhy na nákup něčeho nového, co by mohlo vylepšit úklid, pak kvitujeme větou „a kam to tady dáme?“ Přitom se stačí jen porozhlédnout, co nabízí prodejny a dát šanci novým věcem, které ušetří nejen čas i práci samotnou, ale také právě místo pro uskladnění.

CLICK systém: Nekupujte více, ale chytře

Pokud bojujete s nedostatkem prostoru v domácnosti a už takto stěží zavřete skříně, využijte například CLICK systém od Leifheitu. Na jedné a té samé tyči totiž můžete střídat násady podle toho, jakou domácí činnost zrovna děláte. Při umývání oken přicvaknete mop na okna, malou či praktickou velkou stěrku, s ní zvládnete najednou stáhnout více vody, nebo násadku, kde je mop i stěrka. V koupelně zase vyměníte za mop a stěrku na dlaždice.

Dobrou službu udělá i při utírání prachu a vymetání pavučin na stropě. Teleskopická tyč vám totiž prodlouží ruku o pár metrů a umožní dostat se bez větší námahy i na místa, kam byste normálně potřebovali židli nebo i skládací schody, případně čekali na příchod toho nejvyššího člena rodiny.

 

5.jpg

 

Všechny násadky i mopy z mikrovlákna, které vyperete na 60°, pak se složenou tyčí můžete uskladnit ve skříni nebo ve kbelíku tak, aby bylo vše lehce dostupné na další úklid.

Tyče na CLICK systém najdete na https://www.leifheit-online.cz od 139 Kč.

Leifheit CLICK systém

 

  • 4 různé délky teleskopických tyčí s kloubem i bez kloubu

  • od 65 cm ve složeném stavu až po 400 cm po rozložení

  • široká škála násad

  • gumové stěrky

  • pěnové stěrky na podlahu

  • klasické smetáky se štětinami pro lepší sběr nečistot a prachu a pogumováním pro ochranu nábytku

  • stěrky na okna s gumovou chlopní

  • stěrky na okna s gumovou chlopní a mopem + pohyblivý kloub

  • mop pro úklid koupelen se speciálním výřezem pro mytí kolem rour a odpadů

  • prachovky

  • kompatibilní s vysavačem na okna Window Cleaner

 

6.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O značce Leifheit
Značka Leifheit, kterou založili roku 1959 manželé Ingeborg a Günter Leifheit v německém Nassau, se zaměřuje na ulehčení domácích prací stovkám tisíc domácnostem a firmám po celé Evropě. Jejich hlavním posláním je dělat život všem svým zákazníkům jednodušší, tak aby se každý úklid stal rychlou záležitostí a zbývalo více času na rodinu a koníčky. Mezi nejúspěšnější produkty patří systém pro mytí podlah Twist, sušák Linomatic a žehlicí set AirActive L Express. Firma se vždy soustředila nejen na kvalitu, ale také vysokou míru užitku, design a ergonomii každého jednotlivého výrobku. Od roku 1995 je velká část výroby soustředěná v jihočeské Blatné.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×