Jdi na obsah Jdi na menu
 


Clash.cz představuje novinku v ČR: 2minutové módní aukce

9. 12. 2011

Týden, několik dní či minimálně 24 hodin obvykle trvají nákupní aukce na českých e-shopech. Internetový obchod s módním zbožím www.clash.cz ovšem přináší novinku, 2minutové aukce!!! Účastníky láká bezkonkurenčním způsobem, většina těchto aukcí začíná na 10 korunách a zboží se obvykle vydraží za cenu jen o několik desítek korun dražší. Clash.cz je nový internetový obchod s alternativní módou. Vedle formy rychlých aukcí zde mohou zákazníci nakupovat také prostřednictvím klasických aukcí či zcela standardně.

„Na netu se objevují většinou 3denní aukce. Ovšem my chceme navodit atmosféru skutečných aukcí, mladé lidi to baví, je to adrenalinová záležitost. V rychlých aukcích se dá nakoupit rychle a levně, za hodinu můžete vydražit až 30 věcí,“ míní manažer prodeje internetového obchodu www.clash.cz Mirek Brož. Zároveň dodává, že v budoucnosti je v plánu dražit nejen módu, ale širokou škálu lifestylových produktů. „Cílem je až 500 rychlých aukcí denně,“ konstatuje.
Provozovatelé chtějí pochopitelně postupně nalákat do aukcí co nejvíce lidí. 2minutové promo aukce v současnosti probíhají každý večer mezi 19. a 20. hodinou, během 60 minut jich je celkem 30. Přesné informace obdrží registrovaní uživatelé e-shopu vždy direct mailem. Naopak mají možnost sami svým přáním ovlivnit, jaké konkrétní produkty z nabídky www.clash.cz se budou v aukcích dražit. Stačí poslat tip provozovatelům stránek.
Alternativní móda různých stylů
E-shop www.clash.cz byl spuštěn 19. září tohoto roku. Pro své zákazníky neustále hledá originální značkovou módu za skvělé ceny, specializuje se přitom na nekonvenční, streetwearové značky, mj. jde o Maharishi, Monkey Genes, Newbreed Girl, Fila Vintage, Supremebeing, Sect, Something Sacred, Goodie Two Sleeves a mnoho dalších. Unikátní je propojení nákupu se světem hudby. Svým zákazníkům totiž www.clash.cz nabízí možnost vybírat si módní kousky podle (nejen) hudebního stylu, který je jim blízky.
Exkluzivní prodejní klub
Clash.cz pracuje formou exkluzivního prodejního klubu, do kterého mají přístup pouze registrovaní uživatelé. Na počátku listopadu už jich bylo téměř 6 tisíc. Zákazníci mají možnost se stát tzv. brandealery, tedy pozvat své kamarády k registraci a získat body za jejich nákup. Konkrétně získají 10% z ceny jejich objednávky. Tyto body, respektive peníze (1 bod = 1 Kč) lze uplatnit při dalších nákupech. Portál www.clash.cz vyhlásil motivační soutěž pro brandealery. První tři, kteří pozvou do letošních Vánoc nejvíce přátel k nákupu, získají luxusní pobyt v Londýně pro 2 osoby včetně letenek a kapesného.
JIŽ BYLO VYDRAŽENO
nepojmenovany-1.jpg
 
Dámské boty Vision Nemesis G
Konečná cena v aukci: 80,- Kč!
nepojmenovany-2.jpg
 
Dámská mikina Roxy Sunkissed
Konečná cena v aukci: 200,- Kč!
 
nepojmenovany-3.jpg
 
Pánské triko – The Simpsons – Homer
Konečná cena v aukci: 110,- Kč!
nepojmenovany-4.jpg
 
Taška Monkee Genes – Lily Bag
Konečná cena v aukci: 320,- Kč!
 
nepojmenovany-5.jpg
 
Pánská mikina Quicksilver
Konečná cena v aukci: 250,- Kč

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×