Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čím obdarovat děti za vysvědčení? Máme pro vás tipy!

15. 6. 2013

Rádi byste věnovali svým chytrým nebo alespoň snaživým dětem za vysvědčení nějaký ten dárek? Vyberte si mezi zábavnou a užitečnou elektronikou, která vaše školáky zaručeně potěší. Vyzdobte jim pokoj originální barevnou televizí, dopřejte jim dlouho vysněný tablet nebo vsaďte na kapesní hry.

Naše tipy:
Přenosný multimediální přehrávač GoGEN PMP 720
Pro vaše neposedné děti bude během cestování a prázdnin ideálním společníkem přenosný multimediální přehrávač GoGEN PMP 720. Je v moderním bílém designu se 7“ LCD displejem s LED podsvícením. Tento model následuje moderní trendy, takže již neobsahuje DVD mechaniku. Je uzpůsoben pro soudobé datové nosiče, jako jsou SD karty a USB flash disky. Podporuje celou řadu formátů fotek i videí a díky svému unikátnímu řešení dosahuje maximální lehkosti a skladnosti. Váží pouhých 330 gramů. Využít lze i dálkové ovládání, sluchátka, adaptér do auta, AV a AC kabel nebo brašnu pro uchycení do auta.
Cena produktu: od 1.399,- Kč (Kasa.cz)

1.jpg      2.jpg

 
Dotykový tablet GoGEN TA 8300 DUAL
S tímto tabletem se děti během prázdnin rozhodně nudit nebudou. Je ideální zábavou na cesty i na doma. Mohou si v něm prohlížet fotky z dovolené či tábora, poslouchat oblíbené písničky, sledovat nejrůznější filmy, hrát hry i surfovat po internetu. Model má navíc stylový design, kamarádi budou vašim ratolestem závidět. Tablet GoGEN TA 8300 DUAL má osmipalcovou obrazovku s rozlišením 1024 x 768 pixelů. Dvou-jádrový procesor a operační systém Android 4.1 Jelly Bean jsou zárukou vynikajícího výkonu. Disponuje operační pamětí 16 GB a nabízí čelní i zadní kameru. Vaše dítko tak s vámi může telefonovat přes Skype a zároveň pořizovat fotografie a videa. Je lehoučký, takže se snadno vejde do malého batůžku.
Cena produktu: od 3.999,- Kč (Kasa.cz)

3.jpg     4.jpg

 
Přenosný DVD přehrávač GoGEN s gamepady
Celoroční učení dětí můžete ocenit i DVD přehrávačem GoGEN PDXG 772, který nabízí sedmipalcový LCD displej s LED podsvícením a rozlišením 480 x 234 pixelů. Kromě běžného sledování oblíbených filmů, seriálů, pohádek a jiných videí je možné hrát spoustu zajímavých her, což ocení zejména chlapci. Součástí designového přehrávače v sytě modré barvě jsou stejně barevná velká sluchátka a herní gamepady. Hry je tak možné hrát i ve dvou. Přehrávač podporuje nejrůznější formáty, jako např. JPG, MP3, AVI, DivX, XviD, DVD. Nechybí dvougigová SD karta s širokým spektrem her, USB vstup, zabudované reproduktory, dálkové ovládání nebo brašna pro přenášení a uchycení do auta.
Cena produktu: od 2.299,- Kč (Kasa.cz)

5.jpg    6.jpg

Kapesní hra GoGEN GC 400
7.jpgS touto elegantní kapesní hrou uděláte největší radost asi mladším chlapcům, kteří mají v hlavě jen hry a zábavu. GoGEN GC 400 nabízí až 120 klasických arkádových her od sudoku až po oblíbený tetris. Má zářivě oranžovou barvu a barevný LCD displej s úhlopříčkou 2,7“. Díky vertikálnímu designu skvěle padne do ruky a jednoduše se ovládá. Děti si mohou libovolně ovládat hlasitost. Kapesní hra, která váží jen 80 gramů, jim zkrátí dlouhou chvíli na cestách, dovolené i doma. Baterie vydrží až pět hodin.
Cena produktu: od 699 Kč (Kasa.cz)
 
LED televize Hyundai 945 Linie s barevnými rámečky
Rozhodli jste se po neustálém přemlouvání pořídit svým potomkům televizi do dětského pokoje? Vyzkoušejte novou televizi Hyundai 945 Linie, která svým netradičním pojetím oživí a rozjasní pokoj svými barvami. Jedinečnost této televize spočívá ve čtyřech přibalených barevných rámečcích, které lze jedním zacvaknutím vyměnit. Během okamžiku tak proměníte klasickou bílou televizi v módní modrou, zelenou nebo červenou. Designová televize poskytuje díky vysokému rozlišení Full HD dokonalý obraz. Nabízí také funkcI Timeshift, která umožňuje sledování pořadů s časovým posunem, a Record Ready, jež nahrává video na externí hard disk nebo flash disk. Děti jistě ocení i jednoduché ovládání, kompletní nastavení v českém jazyce nebo zabudovaný digitální tuner. Vybrat si můžete ze dvou úhlopříček, a sice 60 cm a 56 cm.
Cena produktu: od 4 599,- Kč (Kasa.cz)

9.jpg   10.jpg

 

Více informací získáte na www.hyundai-electronics.cz a na www.gogen.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×