Jdi na obsah Jdi na menu
 


Český trh se seznamuje s tzv. beauty boxy – krabičkami krásy, jednou z prvních je SenzaBox

logo.jpgČešky začínají objevovat v zahraničí populární formát beauty boxů – luxusních balíčků se značkovými kosmetickými produkty ve vzorkovém balení, které zákaznicím umožňují jednou měsíčně otestovat novinky a sledovat trendy v líčení i péči o pleť. SenzaBox (www.senzabox.cz) v edicích, které jsou pro odběratelky každý měsíc překvapením (obsah krabiček se zveřejňuje až po jejich doručení), kombinuje světové i české značky propojené sezónním tématem. Kromě vzorků nabízí klientkám za 289 korun i vybrané plné produkty zdarma, slevy na zboží obchodních partnerů i jejich služby.

 

sb1212_04.jpg



„Filozofií SenzaBoxu je nabízet našim zákaznicím to, co by udělalo radost nám samotným, a v tomto ohledu se ztotožňujeme s principem, který stál za historicky první krabičkou krásy. Tu vymyslely dvě kamarádky v americkém Harvardu pro své přítelkyně a členky rodiny. Produkty ze SenzaBoxu testujeme na sobě, máme kosmetické poradkyně i specialistky na luxusní úpravu balení. Naším cílem je vybudovat tradici malého dárku s překvapením, který si může pravidelně dopřát každá žena,“ říká Zuzana Mottlová, ředitelka SenzaBoxu. 
 

sb1212_02.jpg



„Pokud jde o sestavování obsahu našeho boxu, budujeme mezi kosmetickými firmami v České republice povědomí o formátu a představujeme jim přínos dialogu se zákaznicemi – výrobci v nás mají zprostředkovatele užitečné zpětné vazby. Vyhovuje dámám tenhle krém, balzám na vlasy? Proč ano, případně proč ne? O jednom z nejúčinnějších reklamních formátů, kterým je sampling, nemluvě. Portfolio kosmetických značek s každou edicí roste, i když občas narážíme na překážky v podobě velikosti lokálního trhu a schopnosti firem zajistit k prezentaci dostatečný počet vzorků. Jsme ale přesvědčení, že je jen otázka času, než si na tento nový marketingový kanál firmy zvyknou,“ vysvětluje Mottlová. Značky, se kterými Senzabox ke dnešnímu dni spolupracuje, je ke zhlédnutí na http://www.senzabox.cz/senza-znacky/t1055  

sb1212_01.jpg


 
Protože je SenzaBox postavený na testování a objevování nových či originálních kosmetických produktů, je každá edice hodnocena zvlášť a zákaznice o ní živě diskutují na internetu a sociálních sítích. Krabičky vycházejí mezi 18. a 24. dnem v měsíci.
 
 
O SenzaBoxu
SenzaBox, www.senzabox.cz, je krabička krásy, luxusní balíček s překvapením, který každý měsíc přináší exkluzivní kosmetické novinky i sezónní bestsellery předních značek. Každý SenzaBox nabízí minimálně pět vzorových a z toho jeden plný kosmetický produkt. SenzaBox je k dispozici na celém území ČR i na Slovensku. Jeho cena je 289 Kč.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×