Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čas na očistnou kúru

1. 10. 2011

Cítíte se tak nějak divně, těžce, bez energie? Vaše tělo volá po očistné kúře. Nahromadilo totiž hodně toxínu a potřebuje odlehčit. A kdy je nejlepší čas začít? Naslouchejte svému tělu, řekne vám to samo. Někdy i několikrát běheme roku.

Dietní režim nebo očistná kúra našemu tělu prospěje, nemusí však vonět nosu vašeho partnera a ostatním lidem ve vašem blízkém okolí - a to doslova. Proč? Nejde o samotnou dietu či očistnou kúru, ale o procesy, které se v té době v lidském těle odehrávají. Slyšeli jste už o tzv. dietním zápachu? Je způsobený ketonovými tělísky, které si tělo vytváří jako náhradu cukrů v případě výrazného omezení přísunu sacharidů. Ketonová tělíska, které silně páchnou acetonem, se potom jako součást potu vylučují přes pokožku a způsobují tak i nepříjemný tělesný zápach.
 
Človek, který dietu drží, ho často vůbec nevníma, protože jeho nos si na něj zvykne (podobně jako v případe parfémů), ale pro okolí může být doslova odpudivý. Řešení tohoto problému však není v parfémech či antiperspirantech. Je potřeba řešit ho vnitřně, tedy přímo v žaludku. Například jako v zemích Jižní Ameriky, kde je součástí jídelníčku pravidelný přísun čerstvé zelené potravy. (Zelené barvivo přítomné v listech-chlorofyl.)
 
stozzon_fb.jpgChlorofyl je známým pohlcovačem zápachů, který na sebe váže enzymy vznikající při rozkladu bílkovin v trávícím procesu, který smíchaný s potem způsobují tělesný zápach. Pokud se ve vaší stravě vyskytuje méně čerstvých zelených potravin, můžete problém vyřešit čistě přírodním, chlorofylovým dražé Stozzon. Po spolknutí Stozzonu začne být chlorofyl v žaludku aktivní, váže na sebe ketonová tělíska a brání tak jejich proniknutí do potu na povrchu pokožky. Odteď můžete na acetonový zápach při dietách a očistných kúrách zapomenout a nemusíte se obávat, že vašemu partnerovi či kolegovi něco „nevoní“.
 
K dostaní v lekárnách. Balení 20 a 40 tablet, cena 87 a 149 Kč.
 
Více informací najdete na www.stozzon.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×