Jdi na obsah Jdi na menu
 


Být chic a pomáhat

6. 3. 2010

ObrazekTěšíte se, až budete moci po tuhé zimě odhodit šálu a rukavice a ukázat se jarnímu slunci v plné kráse? Pohltila vás plesová sezóna a chybí vašim jistě již tak omračujícím šatům třešnička na dortu?


Ať tak či onak, na světě již po tisíciletí existuje „vynález“, který jedinečným způsobem dokáže vystihnout a podtrhnout krásu a osobitost každé ženy (i její drahé polovičky), a tím jsou módní doplňky.


Jste-li i vy milovníkem jedinečných a originálních šperků je tu pro Vás dobrá zpráva. V České republice byl konečně otevřen první ochod značky CIRO, a to v outletovém centru Freeport v Hatích u Znojma. Tou nejlepší zprávou ale je, že všechny šperky z pestré kolekce zde můžete pořídit s garantovanou slevou 50%.


CIRO je tradiční podnik zaměřený na kvalitní módní bižuterii a šperky z ušlechtilých kovů i přírodních materiálů. V bohaté kolekci najdete jak kousky opravdu luxusní, tak doplňky následující ty nejžhavější trendy.

 

Obrazek

 

Stěžejním produktem značky CIRO jsou královny každé šperkovnice napříč všemi generacemi – perly. Pravé perly jsou vyrobeny z přírodních materiálů - z lasturového (mušlového) jádra a z povrchu z čisté ústřicové perleti, která dodává šperkům a potažmo dámským dekoltům onen neodolatelný lesk, kterému jednoduše nelze odolat.


ObrazekSrdce pro Haiti!

Pokud navštívíte butik CIRO ve Freeportu, můžete si navíc domů odnést nejen výstavní kousky z pestré kolekce, ale také dobrý pocit.


Stačí k tomu zakoupení originálního šperku navrženého speciálně pro akci „Srdce pro Haiti“, kterou se firma CIRO rozhodla uspořádat spolu s vídeňskou PR agenturou Courage PR a která má za cíl pomoci občanům karibského ostrova Haiti, který byl postižen katastrofickým zemětřesením.


Tyto speciální malé přívěsky jsou zhotoveny z achátového kruhu se stříbrným srdcem (rytina: Haiti) a páskem se stříbrným zapínáním. Každý z přívěsků je barvou i formou naprosto unikátní originál a může být nošen jako řetízek nebo náramek.

Obrazek

Čistý výnos z kupní ceny tohoto přívěsku (29,90 €) bude kompletně věnován ORF iniciativě „Soused v tísni“.


„Srdce pro Haiti“ jsou v prodeji již od 25.ledna.


Až se tedy vydáte do některého ze znojemských sklípků, nezapomeňte se stavit v butiku CIRO v outletovém centru Freeport, uděláte radost nejen sobě.


Základní údaje o Freeport International Outlet

       Freeport, první outletové centrum, které vzniklo v České republice, se nachází na bývalém hraničním přechodu Hatě u Znojma. Rozloha českého Freeportu je 22 000 m2. Návštěvníci mají na výběr z více než 200 světových značek v 70 obchodech. Freeport prodává značkovou módu za ceny, které jsou díky unikátnímu obchodnímu systému minimálně o 30 až 70 % nižší než v běžných obchodech. Nízkých cen Freeport dosahuje tím, že značkové obchody zde nabízejí zboží z právě dobíhajících kolekcí nebo vzorky pro nadcházející sezónu.

Outletové centrum Freeport International Outlet v Hatích vybudoval mezinárodní koncern Freeport plc, který byl do roku 2007 obchodován na Londýnské burze. Od svého založení se společnost vypracovala až na místo předního evropského vývojáře, majitele a provozovatele outletových středisek. Na podzim roku 2007 odkoupila všechny akcie koncernu skupina The Carlyle Group, jeden z nejúspěšnějších soukromých ekvitních investorů na světě.

Kromě centra v Hatích na česko-rakouské hranici provozuje Freeport největší outletové středisko Evropy v Lisabonu v Portugalsku. Další outletové centrum Freeportu se nachází ve Švédsku: Freeport Kungsbacka. Momentálně budujeme dvě nová outletová centra ve Francii. Alsace International Outlet v Roppenheimu blízko Strasbourgu bude otevřen na podzim 2009. Pro výstavbu centra v Le Cannet na Jihu Francie blízko Saint Tropez jsme zakoupili pozemky. www.freeport.cz

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×