Jdi na obsah Jdi na menu
 


BUDE ZE MĚ TOPDESIGNER?

19. 3. 2010

Od 2. března v 16:30 hodin na TV Deko

Design hledá Superstar! I tak by se dala expresivně specifikovat dvanáctidílný seriál TV Deko, který je určený pro všechny příznivce mladého a neotřelého designu.

Obrazek

 

Nový pořad dává příležitost mladým a začínajícím bytovým architektům i stylistům předvést jejich um před televizními kamerami. Jedná se o soutěž hledající nové talenty v oblasti designu.

V jednotlivých kolech soutěže dostávají účinkující postupně těžší a těžší úkoly a výzvy, se kterými se musí umět každý po svém vypořádat. Kreativitě se meze nekladou a diváci z řad fanoušků designu mají možnost sledovat, jaké jsou největší trendy v oblasti bytové architektury a přiučit se i řadě triků a originálních nápadů či řešení.

Obrazek

 

Pořad zaujme příznivce bytové architektury, kvalitního a neotřelého designu, ale také každou kreativní duši, která ráda načerpá nové vizuální podněty.

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×