Jdi na obsah Jdi na menu
 


BOOMCO – TERČ, ŠIPKY A SUPERZBRAŇ PROTI NUDĚ

23. 5. 2014

boomco_terc-a-sipky_2.jpg

Dokonalá sportovní i akční hračka 21. století – to je novinka BOOMco, která vystřeluje speciální šipky do terče. BOOMco je určeno pro děti školního věku, které už všechny ostatní hry omrzely nebo jim přijdou nudné.
Jedná se o speciální vystřelovač, do kterého se nasadí BOOMco šipky a těmi pak děti zasahují terč. Šipky jsou navíc zcela bezpečné, nemají hroty a na terči dokonale drží a díky revoluční Smart Stick technologii se nikdy nezaseknou ani nespadnou.
Terče BOOMco se dají přilepit jako samolepka, tudíž je možné připevnit je prakticky všude. Děti si tak mohou zábavu s BOOMco užít doma, ale i v přírodě, sportovní hale nebo v pokojíku u kamaráda. Pro týmovou hru je možnost využít transformační štíty, které mají také Smart Stick povrch a tedy na nich šipky drží jako na terčích.

boomco_terc-a-sipky_1.jpg

Takto lze aktivně využít soupeřových šipek a udržovat hru! BOOMco je vhodné, jak pro týmovou, tak pro solitérní hru. K dostání v každém dobrém hračkářství.

Výrobce: Mattel
Cena od 129 Kč
www.boom-co.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

bonnco

(frantisek istok, 14. 6. 2014 9:10)

chcel by som si obyednat uvaz pistol bonnco ale aj zo sipkami aj tercom kolko by ma to stalo moste mi odpovedat aj na mobyl 0908616179 cakam na otpoved dakujem

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×