Jdi na obsah Jdi na menu
 


Black Brickline – systém hloubkové regenerace pro poškozené vlasy

7. 6. 2010
Regenerační řada Black Brickline je vyvinuta speciálně pro regeneraci poškozených vlasů. Systém kombinace čtyř výrobků Black Professional, regeneračního šampónu, regenerační pěny, gelu a oleje zaručí vynikající péči o poškozené vlasy.
 
ObrazekBlack Brickline Rebuilder Shampoo šampon proti lámání vlasů 500ml
Speciální regenerační šampon s kašmírovým efektem vlasy rovnoměrně vyživuje po celé délce a zanechává je hebké a lesklé, zpevňuje strukturu jemných a oslabených vlasů a zabraňuje jejich lámání. Šampon navíc ošetřuje vlasovou pokožku a dodává jí vitalitu.

 

Použití: aplikovat malý objem šamponu do vlhkých vlasů, dobře promasírovat, nechat působit cca 2minuty a opláchnout.

 
Obrazek

Black Brickline Balsamo Mousse posilující regenerační pěna 300ml Black výživná regenerační pěna obsahuje citosan, ceramidy a hedvábné proteiny, které zajistí, měkkost a lesk vlasů. Výživný komplex proniká hluboko do vlasu a efektivně regeneruje jeho strukturu s dlouhodobým účinkem. Ochraňuje a posiluje poškozené vlasy, které po aplikaci zůstávají poddajné a zářící. Ideální na barvené, melírované nebo vlasy po trvalé ondulaci.

Použití: nádobku dobře protřepat, vetřít do umytých, vlhkých vlasů potřebné množství pěny a nechat působit několik minut a poté opláchnout.

 

 
ObrazekBlack Brickline Power Oil regenerační olej na roztřepené konečky 125ml Restrukturalizační olej zaceluje třepící se konečky a navrací vlasům normální strukturu. Dodává pevnost a současně nechává poškozené vlasy hebké a poddajné a zamezuje "slehnutí" účesu. Pro velmi poškozené vlasy doporučeno aplikovat také regenerační pěnu. Regenerační olej je především určen na barvené, melírované nebo vlasy po trvalé ondulaci. Dodává vlasům lesk a zanechává je dobře poddajné pro modelaci účesu.

 

Použití: aplikovat do umytých, vlhkých vlasů a postupně vmasírovat od kořínků ke konečkům, nechat působit několik minut, opláchnout a poté upravit účes běžným způsobem.

 

Obrazek
Black Brickline Finish Repairing Gel
jemný gel na rozdvojené konečky 50ml
Rekonstrukční gel na rozdvojené konečky. Závěrečná fáze ošetření BrickLine Systému. Zaceluje rozdvojené a třepící se konečky vlasů, dlouhodobě hydratuje a zanechává vlasy hebké, lesklé a vyživené. 

Použití: do vlhkých a umytých vlasů nanášíme přímo na konečky a necháme působit, poté upravujeme do požadovaného tvaru účesu. Neoplachovat.

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×