Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bes Silkat Protein - Ošetřující řada pro poškozené vlasy

7. 3. 2010

Linie Silkat od firmy Bes je speciální vlasová kosmetika určená k ošetření vlasů a vlasové pokožky. Linie obsahuje rostlinné, minerální a vitamínové složky, které regenerují vlasy a vlasovou pokožku. Mají velice příjemnou relaxační ovocnou vůni a jsou určeny jak pro profesionální použití, tak pro domácí péči. Přípravky řady Bes Silkat zaručují tu nejkvalitnější každodenní péči o Vaše vlasy a vlasovou pokožku. Řada obsahuje 4 typy šamponů a jeden typ kondicionéru.

 

ObrazekBes Silkat Protein Shampoo Ristrutturante 1000ml, 300ml
Restrukturační šampon
Specifický šampon určený pro vlasy barvené a vlasy po trvalé. Látky, obsažené v šamponu jsou obohaceny o hydrolyzovanou bílkovinu sóji. To je přírodní aktivní látka, získávaná hydrolýzou sójových semen. Šampon je bohatý na esenciální aminokyseliny, peptidy a minerální soli. Tyto aktivní látky jsou důležitým prvkem k obnovení buněk. Již po první aplikaci dochází k obnově vlasové struktury ve všech vlasech, které byly poškozeny vlivem vnějšího prostředí nebo chemickými úpravami (barvení, trvalá, odbarvení a melíry). Šampon má ovocné aroma s převládající vůní melounu, broskví a meruňkou, s jemným podbarvením pomerančové vůně.


Obrazek
Bes Silkat Protein
Shampoo Seboequilibrante 1000ml, 300ml
Šampon na mastné vlasy

Specifický šampon s formulí obohacenou o PCA zinek - aktivní látku, speciálně určenou k regulaci vlasového mazu. Laboratorní testy uvádějí, že soli zinku a zvláště pak PCA zinek má schopnost omezit tvorbu enzymu, který uvnitř buněk mazové žlázy přeměňuje testosteron na di-hydroxitestosteron (DHT), přičemž molekuly DHT přímo ovlivňují tvorbu vlasového mazu. Šampon má velmi jemné aroma guarany a kořeněné vůně dřeva.

 

 

ObrazekBes Silkat Protein Shampoo Deforforante 1000ml, 300ml
Šampon proti lupům

Specifický šampon účinně napomáhající vyrovnání bakteriální flóry a eliminující tvorbu lupů. Aktivními látkami, zvyšujícími účinnost šamponu, jsou undecylénamid propylbetain a výtažek skořice. Undecylénamid propylbetain je nejúčinnější aktivní látka proti lupům. Působí nejen při odstranění již existujících lupů, ale také zabraňuje jejich další tvorbě. Hydroglykolický výtažek získaný z kůry skořice, má antiseptický kosmetický účinek a je zvlášť vhodný na podrážděnou pokožku. Šampon má ovocné aroma s převládající vůní jablka, kiwi a angreštu, s jemným podbarvením kokosové vůně.

 


Obrazek
Bes Silkat Protein
Shampoo tonificante 1000ml, 300ml
Tonifikační šampon

Specifický šampon určený k regeneraci narušených vlasů bez lesku. Přítomnost aktivní látky hydrolyzované pšeničné bílkoviny (přírodní bílkovina získaná z bílkovinového hydrolyzátu pšenice) umožňuje očistit pokožku hlavy a oživit suché vlasy. Hydrolizované pšeničné bílkoviny jsou známy svými účinky, silně ovlivňujícími hydrataci pokožky i vlasů. Tato nová látky rostlinného původu, po proniknutí mezi šupinky kutikuly, vytvoří novou komplexní polymerickou strukturu, která zpevní povrch pokožky a vlasům dodává potřebný tón a lesk. Šampon má aroma směsi exotického ovoce - ananas, mango a papaya.

 

 

ObrazekBes Silkat Protein Restitutive conditioner 1000ml
Regenerační kondicioner


Balzám díky svým přírodním komponentům udržuje v rovnováze hodnoty hydrolipidů a obnovuje stopové prvky, u nichž (zvláště u barvených či upravovaných vlasů) mohlo dojít ke změnám. Dodává vlasům krásný přirozený vzhled. Jeho inovační struktura je obohacena kompletním výtažkem fytoplanktonu, jenž má ve spojení s jemnou eudermickou emulzí blahodárné vyrovnávací účinky jak na pokožku tak na vlasy. Balzám má rovněž změkčující účinky a usnadňuje rozčesávání vlasů. Působí hydratačně, zmírňuje svědění pokožky způsobené barvením, odbarvováním a jinými úpravami vlasů (trvalá apod.). Vlasy jsou při česání poddajné. Balzám se vyznačuje příjemnou směsicí květinových a ovocných vůní jako je ananas, mučenka, kokosový ořech, jasmín, růže, vanilka a broskev.


Použití: Po umytí vlasů šamponem neneseme přiměřené množství balzámu, necháme působit a poté důkladně opláchneme.

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

-------

(Iveta, 2. 3. 2010 22:25)

Z vlastní zkušenosti doporučuji!!! Jsou skvělé!!!!!

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×