Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bes Fragrance. Řada jemných šamponů na vlasy a tělo

22. 3. 2010

Bes Fragrance, řada vlasových a tělových šamponů je vyrobena pro jemnou očistu vlasů, vlasové a tělové pokožky. Je obohacena o obilné proteiny. Řada Bes Fragrance vyživuje a hydratuje vlasy a pleť a dodává vitalitu a lesk.

 

ObrazekBes Fragrance Liquorice Cream 300ml, 1000ml
Vlasový a tělový šampon Lékořicový krém je určen k jemné očistě, dává příjemný pocit svěžesti. Dodá pocit příjemné očisty. Jemný kosmetický produkt k vnějšímu užití. Skladujte mimo dosah dětí. Není určeno k vnitřnímu užití.


 

 

 

 

 

Obrazek
Bes Fragrance Melon Juice 300ml, 1000ml
Vlasový a tělový šampon Melounový džus je určen k jemné očistě, dává příjemný pocit svěžesti. Dodá pocit energie a hedvábnosti. Jemný kosmetický produkt k vnějšímu užití. Skladujte mimo dosah dětí. Není určeno k vnitřnímu užití. 


 

 

 

 

 

ObrazekBes Fragrance Powder Sugar 300ml, 1000ml
Vlasový a tělový šampon Cukrové vločky je určen k jemné očistě, dává příjemný pocit svěžesti. Zaujme vás jeho parfémovaná jemnost.
Jemný kosmetický produkt k vnějšímu užití. Skladujte mimo dosah dětí. Není určeno k vnitřnímu užití.

 

 

 


Obrazek
Bes Fragrance Orange Cake
300ml, 1000ml
Vlasový a tělový šampon Pomerančový koláč. Nechte se inspirovat přírodou a chutí ovoce. Je určen k jemné očistě, dává příjemný pocit svěžesti. Jemný kosmetický produkt k vnějšímu užití. Skladujte mimo dosah dětí. Není určeno k vnitřnímu užití.


 

 

 

 

ObrazekBes Fragrance Strawberry abake 300ml, 1000ml.
Vlasový a tělový šampon Jahodový koktejl je určen k jemné očistě, dává příjemný pocit svěžesti. Dodává pocit jemnosti a hebkosti. Jemný kosmetický produkt k vnějšímu užití. Skladujte mimo dosah dětí. Není určeno k vnitřnímu užití.

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×