Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ať o Vánocích padá jen sníh

22. 11. 2010

bioxsine-serum_.jpg

Hormony hýbou světem - od puberty až do dospělosti. V dospělosti je účinek mužských hormonů nejčastější příčinou vypadávání vlasů, a to u mužů i u žen. U mužů bývá však tento problém častější a výraznější. Existuje ale způsob, jak vypadávání vlasů zastavit a dokonce obnovit jejich růst. Darujte jej na vánoce vašemu partnerovi či někomu blízkému, darujete zdraví a krásu.
 
Mužská plešatost dělí ženy na dvě skupiny – zatímco jedné z nich připadají holohlaví muži typu Bruce Willis velmi přitažliví, druhá skupina pozoruje postupnou ztrátu vlasů nad čelem svého partnera s úzkostí. Sami muži v tom nemají jasno – jedni považují holohlavost za pohodlnou, protože klade menší nároky na péči a je praktická, pro druhé je však často i příčinou komplexů. A ti se chtějí bránit, udržet svůj porost na hlavě za každou cenu.
 
První příznaky androgenní alopecie se u mužů mohou objevit již v poměrněbald-head_.jpg mladém věku (okolo 20 let). Procento mužů postižených vypadáváním vlasů se ale s věkem samozřejmě zvyšuje – po padesátce trpí plešatěním až dvě třetiny mužů. 
Řešení problému vypadávání je běh na dlouhou trať, kdy je každá pomoc vítaná. Preparátů na trhu je spousta, ale účinky jsou těžko ověřitelné. Společnost B´iota Laboratories proto přichází s péčí Bioxsine, která na základě dlouholetého vědeckého výzkumu kombinuje bylinné výtažky s cílem na jedné straně zabránit vypadávání vlasů a na druhé straně podpořit jejich opětovný růst. Produkty Bioxsine splňují nejvyšší kosmetické standardy a jsou na prodej pouze v lékárnách. Pokud tedy i váš partner trpí androgenní alepécií či se u něj objevují první příznaky vypadávání vlasů, je Bioxsine vhodným tipem na dárek, který nejen potěší, ale hlavně pomůže.
 
POZOR: K vypadávání vlasů mohou přispět také špatné stravovací návyky, kouření nebo léky!
 
 
Doporučené ceny v lékárnách:
 
 

Sortiment
Varianta
Doporučená MOC
Bioxsine Sérum 6 mlx24
Pro všechny typy vlasů
1 499,- Kč
Bioxsine Šampon 300 ml
Normální-suché vlasy
429,- Kč
Bioxsine Šampon 300 ml
Mastné vlasy
429,- Kč
Bioxsine Šampon 300 ml
Vlasy s lupy
429,- Kč

 
 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

SAMPON

(alena ruzickova, 8. 9. 2015 21:05)

obednavam samon bioxin na rust vlasu

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×