Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aktivní letní dovolená pro celou rodinu s vychytávkami z HUDY sportu

21. 6. 2009
Léto je v plném proudu, nastal čas dovolených, které nám velí alespoň na chvíli vyhnat z hlavy běžné starosti, opustit pracovní stres a odpočívat. Věděli jste ale, že třeba při horské turistice nebo výlety na kole může náš organismus relaxovat paradoxně mnohem víc, než pověstné nicnedělání na pláži? HUDY sport pro letošní prázdninovou sezónu přinesl pestrou škálu doplňků a zajímavého vybavení, které oceníte především, pokud jste zvyklí svou dovolenou trávit aktivně. „Vychytávky“ přitom v HUDY sportu najde celá rodina, včetně těch nejmenších. Takže hurá do přírody, na kolo, pod stan – o vaše pohodlí a zdravý odpočinek se postará HUDY sport.
Část první: Vyrážíme na cestu…
Základem je obuv a oblečení. Při výběru ale rozhodně nemusíte rezignovat na poslední módní trendy – funkční oblečení může i skvěle vypadat. Typ volte podle náročnosti terénu a klimatu, do kterého se chystáte. Určitě pro sebe i pro děti pořiďte bundu a kalhoty odolávající nepříznivému počasí, pevnou a pohodlnou turistickou obuv nebo sandály.
Část druhá: jsme na cestě – pěšky nebo na kole …
Nejen pro orientaci čase, ale i v terénu a počasí se budou hodit outdoorové hodinky Suunto – umí měřit tlak vzduchu, výšku nebo ukládat do své paměti profil vaší cesty. Pokud na pěší túry vyrážíte s malými dětmi, naprosté pohodlí vám i jim zajistí speciální dětská sedačka Kid Comfort. Doplnit ji navíc můžete o stříšku nebo pláštěnku, abyste své ratolesti uchránili před ostrým sluníčkem nebo v dešti. Maminky uvítají batoh ACT lite od firmy Deuter, speciálně konstruovaný pro ženy, do kterého se vejde všechno a ještě mnohem víc, než do dámské kabelky. A pokud jezdíte na kole, určitě se vám bude hodit praktický a elegantní cyklistický batoh nebo vak na vodu.
Část třetí: Odpočíváme na cestě…
Pro delší pobyty venku budete potřebovat kvalitní stan a spací pytle, které vás zahřejí třeba i ve vyšších nadmořských výškách. Ve stanu Alpine 3 se pohodlně vyspí 3-4 osoby. Zachumlejte se v něm třeba do spacáku Dreamlite 350, který je novinkou letošního léta. A než do něj dorostou vaše děti, mohou spát ve spacím pytli s proměnnou délkou – Starlight EXP. Nezapomínejte ani na běžné věci jako je ručník – může se hodit k vodě, po náročném sportovním výkonu nebo ve vaší kempové kuchyni. Praktický Packtowl Original s výbornými absorpčními vlastnostmi můžete mít v nenápadném pouzdru pořád po ruce. Občerstvení po dlouhém dni nebo výhled do krajiny si nakonec můžete vychutnat v pohodlných skládacích židličkách nebo u praktického stolečku Coleman.
 
Navštivte internetové stránky HUDY sportu www.hudy.cz a vyberte si to, co vám sedí.
ObrazekLady Kefren Jacket, Millet
Dámská bunda nové generace, která nabízí dobrou prodyšnost stejně jako dostatečnou ochranu proti nepříznivému počasí, to vše při zachování nízké hmotnosti. Mezi výhody, které oceníte, patří: elastický zadní panel, nastavitelná kapuce, podlepené švy, odvětrávání v podpaží a nastavitelné manžety na rukávech.

Materiál: Dry Edge 2L
Barva: modrá, hnědá
Cena: HUDY sport: 3 650 Kč

 

Kefren Jacket, MilletObrazek

Pánská bunda nové generace, která nabízí ,,vše v jednom“ – spolehlivou ochranu proti nepřízni počasí a částečnou prodyšnost, to vše za příznivou cenu. Oceníte: elastický zadní panel, podlepené švy, anatomicky tvarovanou kapuci, odvětrávání v podpaží a nastavitelné manžety na rukávech.
Materiál: Dry Edge 2L
Barva: oranžová, černá
Cena: HUDY sport: 3 650 Kč
ObrazekKing, Wild Roses
Dámské kalhoty s voděodolnou úpravou pro nepřebernou škálu sportovních aktivit. Anatomicky tvarovaná kolena, 2 postranní kapsy na zip, stahování na spodní části nohavic, reflexní proužky, výztuha na kolenou a vnitřní straně lýtek,elastický pás s logem WR
Materiál: 90% Polyester, 10% Spandex
Barva: černá
Cena: HUDY sport: 3 950 Kč
Apex Trekking Pant, The North FaceObrazek
Větruodolné kalhoty vhodné pro různé outdoorové aktivity. Jsou zároveň oděruvzdorné a částečně voděodolné. V  prodeji jsou ve 2 délkách nohavic, Regular a Long
Materiál: Apex™ Universal s DWR úpravou
Barva: černá
Cena: HUDY sport: 3 290 Kč
ObrazekFlex 4.0 Men/ Women, La Sportiva
Goretexová obuv navržená pro lehký trekking a turistiku. Měkká a lehká, můžete ji nosit po celý rok. podrážka s IBS technologií tlumí nárazy až o 20 %
Svršek: voděodolná jemná kůže, oděruvzdorná textilie
Podšívka: GORE-TEX®
Mezipodešev: EVA s výztuhou proti torzi
Podešev: Vibram® IBS
Cena: HUDY sport: 3 890 Kč
G Resolve Jacket / B Resolve Jacket, The North FaceObrazek
Praktická a kvalitní dětská bunda v provedení G jako „girls“ nebo B jako „boys“. Prodyšná, voděodolná bunda pro všestranné použití, klasického střihu. Samozřejmostí je nastavitelná kapuce, 2 přední kapsy na zip, stahování ve spodní části.
Materiál: HyVent™ dvouvrstvý
Barva: růžová (dívčí); zelená, oranžová (chlapecká)
Cena: HUDY sport: 1850 Kč
ObrazekY Resolve Pant, The North Face
Dětské kalhoty pro kluky a holky. Použitý nepromokavý materiál umožní dětem poznávat krásy přírody i v nepříznivém počasí. Dvě přední kapsy, nastavitelný dolní okraj nohavic na suchý zip.
Materiál: HyVent™ dvouvrstvý
Barva: černá
Cena: HUDY sport: 1350 Kč
Classic Kids, Source Vagabond SystemsObrazek
Dětské sandály veselých barev pro letní turistiku. Samozřejmostí jsou veškeré vlastnosti sandálů pro dospělé.
Svršek: Soft Fast-Drying Polypropylen
Podšívka: A.R.T.4™
Mezipodešev: EXC Extra-Cushion
Podešev: A.R.T.2™ přírodní pryž
Cena: HUDY sport: 950 Kč
ObrazekSuunto LUMI, Suunto
První outdoorové dámské hodinky vhodné jak pro cestování s přáteli, tak pro náročnější hodinky v Himalájích. Suunto funkce ABC – Altmieter – výškoměr, Barometer, Compass; indikátor tendence počasí; storm alarm; teploměr; východ a západ slunce; časový odpočet; denní alarm; duální čas; stopky; zámek tlačítek; rolovací text; minerální sklíčko
Cena: HUDY sport: 7790 Kč
Suunto X-lander, SuuntoObrazek
Evergreen v elegantním kabátě. Poskytuje informace o okolním prostředí. Hliníkové pouzdro s tmavým displejem doplněné o kožený náramek. Suunto funkce ABC – Altmieter-výškoměr, Barometer, Compass; časomíra; denní alarm; stopky; countdown timer; informuje o změnách výšky a ukládá do paměti profil vaší cesty; pomáhá s předpovědí počasí.
Cena: HUDY sport: 7790 Kč
ObrazekKid Comfort II, Deuter
Nejprodávanější dětská sedačka Deuter pro nejmenší cestovatele, kteří toho ještě mnoho neujdou, přesto však nechtějí chybět na žádném výletě. Mezi její přednosti patří: zádový systém Vari Quick; polstrované ramenní popruhy; polstrovaný bederní pás; výškově nastavitelná dětská sedačka; bezpečnostní pás pro připoutání dítěte; 2 velké kapsy na zip. K sedačce lze přikoupit stříšku proti slunci a pláštěnku a je kompatibilní s vodním rezervoárem. Dodávána je včetně plyšového medvídka. Maximální nosnost 22 kg (dítě a náklad). 
Materiál: Microrip, Hexlite 210
Barva: modrá/šedá, červená/šedá
Cena: HUDY sport: 3990 Kč
ACT Lite 35+10 SL, DeuterObrazek
Lehký batoh speciálně konstruovaný pro ženy a vhodný na horské výlety nebo turistiku. Dodáván také ve velikosti 45+10 SL. Mezi výhody, které oceníte, patří: zkrácený zádový systém Aircontact Vari Quick; užší a kratší ramenní popruhy; polstrovaný bederní pás; výškově nastavitelné víko s kapsou a kapsičkou na cennosti; zipem oddělitelná spodní komora batohu; boční síťované kapsy; kompatibilní s vodním rezervoárem; poutka na cepíny; elastický popruh na připevnění materiálu.
Materiál: Ripstop 210, Hexlite 210, Duratex Lite
Barva: oranžová/šedá, modrá/šedá
Cena: HUDY sport: 2690 Kč
ObrazekSuperbike SL, Deuter
Dámská verze cyklistického TOP modelu batohu. Pokud si svůj volný čas nedokážete bez kola představit, oceníte zejména množství praktických detailů. Výhody, které oceníte: zádový systém Airstripes, polstrované ramenní popruhy, polstrovaný bederní pás s kapsičkou na zip, odnímatelný nosič na helmu, velká přední kapsa na zip s kapsičkou na cennosti, boční síťované kapsy, pláštěnka na batoh, kompatibilní s vodním rezervoárem, integrovaná větrovka, vyjímatelná podložka na sezení.
Materiál: Hexlite 210, Ballistic-Lite
Barva: modrá/šedá, oranžová/šedá
Cena: HUDY sport: 1790 Kč
Alpine 3, Rock EmpireObrazek
Stan s ventilací pro 3–4 osoby. Prut umístěný v horní části tropika vytváří 2 velmi prostorné apsidy. Použitelný celoročně za všech podmínek.
Hmotnost min./max.: 3,9 kg/4,5 kg
Konstrukce: duralové pruty 7075-T9, průměr 9 mm
Podlážka: Nylon Oxford 100D, 10 000 mm vodního sloupce
Rozměry: 220x215x130 cm
Vnější stan: 75D 185T Polyester Taffeta, Silicon, 4000 mm vodního sloupce
Vnitřní stan: Nylon Ripstop
Cena: HUDY sport: 5990 Kč
 
ObrazekDreamlite 350, Deuter
Třísezónní spací pytel s příznivým poměrem ceny a užitných vlastností. Novinka od firmy DEUTER pro letošní léto.
Hmotnost bez obalu: 1700 g
Plnění: High Loft Followfiber
vnější materiál: Dura-Lite Nylon Taffeta
vnitřní materiál: Poly-Lite Soft
Barva: oranžová / šedá
Cena: HUDY sport 1690 Kč
Mini Camp Table, ColemanObrazek
Malý kempový skládací stolek, který ve složeném stavu připomíná
Notebook. Lze složit jako kufřík s praktickými úchyty pro přenášení, má síťovanou odkládací poličku pod deskou stolku, má výškově nastavitelné nožičky; nosnost 30 kg.
Hmotnost: 3,2 kg
Rozměry: 80x40x68/31,5cm (rozložený), 40x42,5x8cm (složený)
Materiál: hliník
Cena: HUDY sport 1299 Kč
ObrazekSolar Quad, Coleman
Dětská skládací židlička s polstrovanou zádovou opěrkou a sedátkem. Má měkké opěrky pro ruce. Ve tmě fosforeskuje. Dvě barevná provedení. Transportní obal, držák na nápoje, PVC nátěr proti znečištění, nosnost 73 kg.

Hmotnost: 1,8 kg
Rozměry: 61x35x66 cm (rozložená židle)
Materiál: ocelová konstrukce, 600D Polyester
Barva: modra, růžová
Cena: HUDY sport 499 Kč

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×