Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZNÁME NEJLEPŠÍ VÝROBKY PODLE SPOTŘEBITELŮ

Vítězi dvanáctého ročníku programu Volba spotřebitelů – Nejlepší novinka 2012, ve kterém spotřebitelé oceňují nové výrobky na trhu, se staly tyto výrobky společnosti Unilever: Knorr Bohatý bujón, Francouzský dressing Hellmann’s, WC blok Domestos Double Power a šampon Dove Intensive Repair. Vyzkoušejte vítězné produkty a přesvědčte se sami, že toto ocenění je opravdu zasloužené.

bujon_2.jpgKnorr Bohatý Bujón
Rádi si dopřejete pravý vývar, ale nezbývá vám dostatek času na jeho přípravu. Pak jistě oceníte novou produktovou řadu Knorr Bohatých Bujónů, která obsahuje bujóny hovězí, kuřecí, zeleninové a na guláš. Díky unikátní želatinové formě se jedná o bujóny nové generace. Jsou vyrobeny z pečlivě vybraných surovin tradiční metodou – pozvolným vařením na mírném ohni. Neobsahují přidaný glutamát, konzervanty a umělá barviva. Želatinová konzistence těchto bujónů vám usnadní vaření, neboť se jednoduše rozpouští. Díky jejich výrazné chuti a plné barvě si tak vývar nebo guláš zamiluje celá rodina. Řadu Bohatých Bujónů Knorr určitě oceníte také při vaření polévek, omáček nebo při dušení či pečení masa. Knorr Bohatý Bujón zakoupíte v balení po čtyřech nebo po dvou kalíšcích.
Nezávazná doporučená maloobchodní cena za balení se čtyřmi kalíšky: 31,90,- Kč
Nezávazná doporučená maloobchodní cena za balení se dvěma kalíšky: 17,50,- Kč
 
Francouzský dressing Hellmann’s
Dressing s chutí dálek, to je Francouzský dressing Hellmann’s, se kterým si doma vykouzlíte jedinečnou a neopakovatelnou atmosféru dovolené ve slunné Francii. Netradiční kombinace nasládlé příchutě rajčat, sladké papriky a česneku nesmí chybět v žádné kuchyni. Ať už z nedělního oběda, nebo pondělní večeře dokáže tento dressing vykouzlit pravý gurmánský zážitek, který uspokojí nejeden mlsný jazýček. Navíc díky svému složení bez glutenu je vhodný i pro celiaky.
Nezávazná doporučená maloobchodní cena: 37,90,- Kč
 
double-power-lavender.jpgWC blok Domestos Double Power
Novinka v portfoliu bloků Domestos přináší nejen moderní design, ale i hygienickou čistotu a příjemnou svěžest s každým spláchnutím, což jistě ocení každý, kdo si potrpí na čistý a voňavý domov. Tento WC blok se skládá ze dvou gelových složek. Vnější složku tvoří gel, který efektivně odstraní veškerou organickou nečistotu a zabrání množení bakterií. Vnitřní gelová složka je tvořena parfémovým jádrem, které zanechává svěží toaletu po celý den. Vaše domácnost tak nyní může vonět po jehličí (varianta pine), po oceánu (varianta ocean), a nebo po stále populárnějších levandulích (varianta lavender).
Nezávazná doporučená maloobchodní cena: 46,90,- Kč
 
Šampon Dove Intensive Repair
Tento šampon byl uveden na trh v listopadu roku 2010 a je součástí řady Dove Damage solutions. Tato řada je unikátní tím, že obsahuje Fibre Actives technologii. Díky tomu není zaměřena jen na povrchové poškození vlasů, ale pomáhá regenerovat poškozené vlasové vlákno přímo uvnitř. Nové Dove Hair portfolio obsahuje v současnosti 8 šamponů s obsahem 250 ml, 5 kondicionérů s obsahem 200 ml, 4 šampony s obsahem 350 ml, 3 express kondicionéry, 1 noční sérum a jednu vyživující masku. Portfolio šamponů zahrnuje následující řady: Intenzivní péče, pro Barvené vlasy, pro Hedvábné vlasy, 2v1, pro denní použití, proti lupům, ProAge a pro zářivě lesklé vlasy.
Nezávazná doporučená maloobchodní cena šamponu s obsahem 250 ml: 79,90,- Kč
O Volbě spotřebitelů
Soutěž Volba spotřebitelů – Nejlepší novinka vyhlašuje každoročně skupina Atoz Retail. Podle organizátorů jde již dvanáct let o jedinou soutěž v České republice vyhlašovanou na základě průzkumu přímo mezi samotnými spotřebiteli. Akce se mohli zúčastnit výrobci a distributoři, kteří na český trh v období od září 2010 do prosince 2011 uvedli nové nebo inovované produkty v oblasti rychloobrátkového zboží s vyjimkou tabákových výrobků.
Do ročníku 2012 bylo přihlášeno rekordních 119 produktů/produktových řad, které byly rozděleny do 37 kategorií. Vítězové byli vyhlášeni podle výsledného umístění v průzkumu, který probíhal ve spolupráci se společností STEM/MARK, na reprezentativním vzorku více než 4000 respondentů.
Výsledky letošního ročníku byly vyhlášeny na slavnostním galavečeru 17. května 2012, kde skupina Atoz Retail podpořila, podobně jako to dělá společnost Unilever, Českou Federaci potravinových bank.
Všichni ocenění mohou po dobu jednoho roku využívat logo Volba spotřebitelů – Nejlepší novinka 2012 při své propagaci. Dle výzkumu povědomí o tomto logu roste (zná ho 37 % dotázaných). Podobný projekt je velice populární i v ostatních zemích, například v Německu a Kanadě.
O Unileveru
Společnost Unilever nabízí ve více než 180 zemích 11 kategorií obsahujících 400 značek potravin, výrobků pro péči o domácnost a výrobků pro osobní péči. Dokáže proto oslovit takové množství lidí jako žádná jiná společnost. V roce 2011 tato společnost, která zaměstnává více než 167 000 lidí po celém světě, dosáhla obratu 46,5 miliardy eur. Její výrobky používají každý den dvě miliardy lidí.
Společnost Unilever je zavázána k zodpovědnému chování. Věří, že s pomocí 2 miliard svých zákazníků dokáže změnit svět k lepšímu. Společnost Unilever založila v roce 2012 nadaci „The Unilever Foundation“, která se zaměří na kvalitu života hned v několika oblastech: hygienické podmínky, přístup k čisté a pitné vodě, výživa a lepší životní styl. V této souvislosti uzavřel Unilever partnerství s pěti globálními neziskovými organizacemi: UNICEF, Oxfam, World Food Programme, PSI a Save the children.
V listopadu 2010 byl představen Unilever Sustainable Living Plan (Unilever Plán Udržitelného Rozvoje), který si klade za cíl pomoci více jak jedné miliardě lidí zlepšit jejich zdraví, hygienické podmínky a životní úroveň, využívat 100 % zemědělských surovin z udržitelných zdrojů a zmírnit dopad na životní prostředí do roku 2020 o celou polovinu. Společnost Unilever se již 13. rok v řadě drží v čele žebříčku Dow Jones Sustainability Index v kategorii potravin. Tento index částečně vychází z hospodaření, sociálních závazků, vlivu na životní prostředí a výsledků společnosti.
Unilever Česká republika obsadil v roce 2010 2. místo v soutěži Podnik podporující zdraví a rovněž získal ocenění v soutěži Top odpovědná firma 2011 v kategorii Inovátor v životním prostředí za projekt Green Office.
Společnost Unilever byla založena před 120 lety a svou českou pobočku zřídila v roce 1991. Unilever ČR, spol. s r. o. – s hlavním sídlem v Praze – je součástí Central Europe Multi Country Organisation spolu s dalšími pobočkami v Maďarsku, na Slovensku, ve Slovinsku, v Chorvatsku a v Bosně a Hercegovině. Unilever ČR, spol. s r. o. má 300 zaměstnanců.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×