Jdi na obsah Jdi na menu
 


Značka SUPREMEBEING čaruje s originálními potisky

4. 2. 2012

1.jpgZajímavé střihy, kvalitní materiály, výrazné barvy, ale především naprosto originální potisky jsou zcela typické pro britskou streetovou značku SUPREMEBEING. V kolekcích převažují především pánské i dámské bundy, mikiny a trička. A bez obav, všechny jsou nápadité, stylové, mají šmrnc. Širokou nabídku oblečení od značky SUPREMEBEING naleznete v e-shopu www.clash.cz

„S prodejem oblečení této značky máme skvělé zkušenosti. Výrazné barvy i full printy upoutávají a navíc atraktivní design podtrhuje i velmi kvalitní provedení,“ konstatuje Mirek Brož, manažer prodeje e-shopu www.clash.cz, který v České republice nabízí několik desítek značek originálního oblečení a módních doplňků. V nabídce e-shopu jsou kromě výrazných barevných kousků SUPREMEBEING také decentní trička, mikiny či bundy, takže je z čeho vybírat.
Oblečení SUPREMEBEING – tipy obchodu www.clash.cz
2.jpg
 
Pánská mikina SUPREMEBEING
Sonar Hood Green
Cena: 1890,- Kč
 
 
 
 
3.jpg
 
 
Pánská mikina SUPREMEBEING
Marque Royal Blue
Cena: 1490,- Kč
 
 
 
 
 
4.jpg
 
 
Dámská mikina SUPREMEBEING
Graphic black
Cena: 1490,- Kč
 
 
 
5.jpg
 
 
Dámská bunda SUPREMEBEING
Reel Grey
Cena: 1890,- Kč
 
 
 
 
Více o značce SUPREMEBEING
Tato značka byla založena v roce 1999 v britském městě Cambridge. Původně šlo pouze o několik designových triček ušitých podomácku. Nicméně velmi rychle vznikala plnohodnotná streetová značka, která se prosazovala nejen ve Velké Británii, ale i jinde na světě. Tvůrci SUPREMEBEING se specializují především na originální kolekci bund a blejzrů a také na trička a mikiny s full-printovými potisky. V dámských řadách ovšem nechybí ani sukně a šaty.
Originální kousky od SUPREMEBEING si oblíbili například fotbalisté, obléká ji mj. i jeden z nejlepších fotbalistů historie Francouz Zinedine Zidan. Zajímavostí také je, že pro Supremebeing již několikátým rokem navrhuje kolekce také bubeník ze známé britské skupiny Arctic Monkeys Matt Helders.
Více o obchodu www.clash.cz
Www.clash.cz je alternativní e-shop, který nabízí originální oblečení a módní doplňky desítek světových značek. Pro své zákazníky neustále hledá značkovou módu za skvělé ceny, specializuje se přitom na nekonvenční, streetové značky. Clash.cz také přináší unikátní způsob prodeje, prostřednictvím tzv. rychlých aukcí, které trvají pouhé 2, 3 nebo 4 minuty! Bleskové aukce probíhají obvykle každý večer a většina zboží je vydražena za desítky korun. Nakupovat zde však lze i prostřednictvím klasických aukcí či zcela standardně. E-shop používá propracovaný věrnostní systém formou bodového programu. Za každý nákup, ať už vlastní nebo přítele, získává zákazník body (respektive peníze) k uplatnění při dalších nákupech. Do konce března tohoto roku navíc platí, že každému nově registrovanému zákazníkovi se na jeho konto automaticky připíše 300,- korun. Na www.clash.cz si lidé také mohou vybírat módní kousky podle (nejen) hudebního stylu, který je jim blízký.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×