Jdi na obsah Jdi na menu
 


Životopes psa Života aneb jak to vidí nejlepší přítel člověka

Příští týden se na pultech knihkupců objeví „deník“ jednoho neobyčejného tvora. Pes jménem Život prožil své dny všelijak. Nikdy to neměl jednoduché, ale vždy za svůj život tvrdě bojoval a snažil se dělat čest známému pořekadlu „pes, nejlepší přítel člověka“. Novinka Život byl pes vychází v Nakladatelství Fragment již 8. října a pokřtít ji s námi můžete netradičně v Útulku v Troji společně s autorkou Helenou Rytířovou a kmotrou Martou Kubišovou 10. října od 16 hodin!

Autorkou příběhu o jednom typickém českém „voříškovi“ je Helena Rytířová, která již ve spolupráci s Nakladatelstvím Fragment vydala několik kuchařských titulů pro děti i dospělé. Tentokrát vznikla zcela výjimečná kniha, která je jakýmsi psím „deníkem“. Sborník vzpomínek vyprávěný z pohledu psa je inspirovaný životem skutečného čtyřnohého mazlíčka. 
Pes Život to neměl ve svém životě jednoduché. Se všemi překážkami a nástrahami se ale vypořádal vždy hoden svého jména. Podvyživený a nemocný se na chvíli ocitl dokonce v útulku pro psy. Podaří se mu nakonec najít opravdový domov? Jak vůbec vypadá svět z pohledu psa?
1.jpgAnotace:
Tak tady jsem! Já, pes Život! Mysleli jste snad, že to nezvládnu? To bych se nesměl jmenovat Život. Dokázal jsem spoustu věcí...
Najít cestu zpátky k paničce, a když jsem se ztratil, dokonce jsem potkal i psí lásku. Také jsem paničku rozesmál vždy, když byla smutná. Cestu do její postele znám dokonale. Ale hlavně doufám, že jsem jí svou přítomností zvládl také obohatit život. 
Autorka: Helena Rytířová
130x180 mm, váz., 112 str., 199 Kč
Slavnostní křest knihy „Život byl pes“ se uskuteční 10. října 2012 od 16 hodin v pražském Útulku v Troji (v Zámcích 56, Praha 8 ‒ Troja). Těšit se můžete na setkání s autorkou Helenou Rytířovou a kmotrou knihy Martou Kubišovou.
Zájemci se budou moci po domluvě setkat také s pejsky, které určitě potěší jakýkoliv malý dobrovolný dárek (piškoty, krmivo, pamlsky, hračky apod.).
Za příležitost uspořádat křest knihy na tomto výjimečném místě bychom rádi zástupcům Útulku v Troji srdečně poděkovali.
Ukázka z knihy:

2.jpg

O Nakladatelství Fragment
Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 pod názvem Jan Eisler – Fragment a od května 2007 funguje jako Nakladatelství FRAGMENT, s.r.o. V současnosti patří k deseti největším nakladatelům v České republice v počtu vydaných titulů s ročním obratem přesahujícím 130 mil. Kč. Od svého vzniku vydalo více než 2 000 různých publikací, jejichž prodej přesáhl 20 mil. kusů výtisků. V roce 2011 Nakladatelství Fragment vydalo 179 knižních novinek a podobně tomu bude i v letošním roce. Nakladatelství Fragment se daří s úspěchem pronikat i na zahraniční trhy. Do konce roku 2011 bylo uskutečněno celkem 437 prodejů původních projektů do zahraničí. V roce 2005 byla založena pobočka Vydavateľstvo Fragment, s.r.o., se sídlem v Bratislavě. V roce 2011 představil stále rostoucí slovenský Fragment 119 knižních novinek.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×