Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZACHRAŇTE KRČ !

11. 6. 2011

zachrante_krc_logo.jpg

Benefiční hudební festival na  podporu Dětského domova v Krči (děti do 6-ti let)
sobota 11.6.2011 - klub Rock Café – Praha
 
V sobotu 11.6.2011 proběhne v pražském klubu RockCafé charitativní hudební festival „Zachraňte Krč!“.  
Smyslem festivalu je finančně a mediálně podpořit Dětský domov v Praze-Krči (děti do 6ti let), který se v současné době nachází ve velice vážné finanční krizi, která reálněohrožuje samotnou existenci domova. Pro děti bez nároku zahrají přední kapely české klubové scény.
V pražské Krči se nachází jeden z nejlepších dětských domovů v ČR pro opuštěnéa zanedbávané děti do 6-ti let, včetně kojenců a nemluvňat. Domovklade důraz na co nejintenzivnější citovou péči, kterou se snažíalespoň částečně kompenzovat absenci rodiny, která je v tak choulostivém věku nezbytná. A právě tento fakt odlišuje Dětský domov v Krči od ostatních zařízení v ČR, které sice dětem poskytují kvalitnímateriální zabezpečení, ale citová péče není na takové úrovni.
 

detsky_domov_krc.jpg



Bohužel kvůli úsporným vládním opatřením letos Dětský domov dostávástále méně dotací, v současné chvíli je situace Dětskéhodomova kritická. Začátkem roku muselo být zavřeno jedno oddělení ahrozí zánik dalších. Situace je o to vážnější, že jedná o jediný ústav pro opuštěné kojence v Praze.

V sobotu 11.6. se v pražském klubu Rock Café sejde špička české klubové scény,která zahraje pro děti z Krče. Veškerý výtěžek festivalu půjde přímo nakontothe_prostitutes.jpg Dětského domova jako příspěvek na nejnutnější náklady. 
Návštěvníci se mohou těšit například na energický set kapely Hentai Corporation, která je mnohými prohlašována za nejtalentovanější a zároveň nejšílenější mladou kapelu u nás. Kvalitu a léty vybudovanou pozici zase potvrdí indie rockeři The Prostitutes. Děti dále podpoří zpěvák Niceland v akustickém setu či rockové kapely ve výtečné koncertní formě – Rattle Bucket a River Jordan. niceland.jpgV doprovodném programu proběhne jojo profesionální exhibice. Všichni interpreti, klub a organizátoři se vzdávají honorářů ve prospěch Domova.
Hlavním smyslem večera je na problém upozornit adát najevo, že nám to není lhostejné. Něco je očividně špatně, když takovým zařízením hrozí likvidace. Společně se nám může podařit okrizi Dětského domova informovat širokou veřejnost. Společněsnad Dětskému domovu pomůžeme zachránit před zánikem.
 
 

Festival Zachraňte Krč! odkazuje na sérii benefičních koncertů LaFEST,které podporují Dětský domov v Krči od roku 2008. Na dvacetikoncertech po celé ČR se pro Dětský domov vybralo přes 150 000Kč
Přijďte v sobotu 11.6. do pražského Rock Café si užít kapely a dát najevo, že Dětský domov v Krči nesmí být zavřen. Těšíme se na vás!
 


 

www.rockcafe.cz – klub Rock Café
http://detsky-usmev.cz/kolekce  - aktuální problémy Dětského domova v Krči
http://bandzone.cz – partner akce
http://www.rockzone.cz – partner akce
http://slusny.net – jojo exhibice
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×